Oyun Cyberpunk 2077 124 TL

60 saatim var bi bug falan görmedim, neyden bahsediyorsunuz tam olarak ?
Benim senin yaklaşık 10 katı kadar falan vardır. Çıktığı günün ertesi bitirdim saten. Buglar pek etki etmemişti. Bu yönden çok topa tuttular oyunu.

Şuan anlık olarak oyunda bug ok 1000/1 belki, o steam yorumlarıda zaten eski.
1 gün önce oynadım, kamera açısı buga girdi ve karakterler T şeklinde ekran hareket ediyordu .

Benim oyunu oynamadığım bilgisi size nereden geldi?

Hem çıkış döneminde hem sonradan oynamış ve bitirmiş biri olarak alınır diyorum. Oyundaki buglar glitchler oyun bozacak seviyede değiller. Ben de sadece oyunun buglı kısmına odaklanıp çok iyi yaptığı yönleri kaçıracak kadar hastalıklı oranda müşkülpesent biri değilim. Oldukça kaliteli bir yapım.

Bu oyunun zam yeme ihtimali düşük, cdpr zam yapmadan önce haber verir diye düşünüyorum, ondan son indirim zam gelir vs diye acele etmeyin.

Son kalemiz CD PROJEKT RED hala zam yapmadı. İnşallah zam yapmaz diyeceğim fakat bir ton kötü oyun zam yediyse bile bunlar hayli hayli zam yemesi gerekir diye düşünüyorum. Alacak olan hemen almalı. Özellikle Witcher serisini.

Fiyatları yayıncı firma koyar. Yapımcı firmanın çoğu zaman söz hakkı yoktur bu konularda. Fakat CDPR kendi oyunlarını kendi yayınladığı için fiyatı da onlar belirliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…