Çözüldü Cyberpunk 2077 2. ekranda açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Yer
Porto
Oyunu aldım ve indi. Ana ekranımda başlaması gerekirken yan ekranımda açılıyor. Her seferinde. Oyun içi diğer ekranı görmüyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Oynayamıyorum oyunu.

Oyun içi ayarlardan monitör seçmeyi deneyin. Olmazsa tek çözüm bağlantıyı çıkarmak eliyor
Oyun içi görüntüsünü attım. 0 yazıyor. Görmüyor nedense. Ekranı kapatınca mecburiyetten ana ekranda açılıyor fakat 2. ekranı kullanıyorum. Oyundayken 2. ekranı tekrar açınca oyun çöküyor gibi. Tıkladığımda açamıyorum.

2.yi söküp oyuna girin, Oyundayken de 2.yi takın. Belki şaşırtırsınız?

Hocam benim bildiğim ikinci ekranlar her zaman harici GPU kullanır. Ana ekran, dahili ; ikinci ekran, hariciyi kullanıyorsa oyun sadece harici ile çalışan ekranı algılar.

Ya baktım uzun süredir yanıt gelmiyordu, bir yardımcı olmaya çalışayım dedim, başaramadım.
Windows 8 / 8.1 / 10 sistemlerinde WINDOWS Tuşu + SHIFT tuşuna basıp LEFT ve RIGHT yani OK tuşları ile iki monitör arası geçiş yapılabiliyormuş işe yarıyor mu kontrol edin isterseniz.

1. ekrana geçti iyi hoşta böyle kaldı. Çözünürlük değişmiyor. :l

Monitörün direkt kablosunu sökün, kesin çözüm. Overcooked oyununda aynı sorunu yaşıyordum, ne yapsam fayda etmedi.
2. ekranı kullanıyorum.
Hocam oyunla ilgili bir hata olma ihtimali yüksek. Ticket atın. Belki gelecek güncellemeyle de düzelir.
Büyük ihtimal. Oyun baya sorunluymuş harbiden dedikleri gibi. Optimizasyon neyse de bunu hiç beklemiyordum. Güncellenene kadar açmayacağım. Bunun için mi bekledim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…