Oyunu aldım ve indi. Ana ekranımda başlaması gerekirken yan ekranımda açılıyor. Her seferinde. Oyun içi diğer ekranı görmüyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Oynayamıyorum oyunu.
Önceki mesajlarda yazdım. Çıkarıp oyun içi takınca oyun alta iniyor. Geri ikonuna tıkladığımda görüntü vermiyor. Açmıyor. Alt+Tab da işe yaramıyor.2. monitörü çıkart öyle dene o zaman gelince 2. tak.
Önceki mesajlarda yazdım. Çıkarıp oyun içi takınca oyun alta iniyor. Geri ikonuna tıkladığımda görüntü vermiyor. Açmıyor. Alt+Tab'da işe yaramıyor.
Bunu da yazdım. 2. ekranı güncel olarak kullanıyorum oyun oynarken. Lazım oluyor.Oynarken 2. monitörü takma o zaman.
Hayır tabii ki. Güncelleme gelirse anca düzelir belki. Az biraz 2. ekranda oynadım çıktım.Hocam çözüldü mü?
Hayır tabii ki. Güncelleme gelirse anca düzelir belki. Az biraz 2. ekranda oynadım çıktım.
2. monitörü ana ekranım yapmak istemiyorum ki? Oyun ana değil ikincil ekranda açılıyor sadece.Bu konuya bak belki çözülmüştür bende genelde masaüstünde sağ tıklayıp görüntü ayarları değiştirdden gelişmiş ayarlara geçip oradan ana monitörü birinci seçiyorum çözülüyordu.D genişlet demeyi unutmayın:d.2. Monitörü Ana Ekran Yapma
Bilgisayarınıza iki monitör birden bağlı lakin sonradan bağladığınız ikinci monitörü ana ekran yapmak istyorsunuz. Bunun için masaüstüne sağ tıklayın ve görüntü ayarları deyin: Açılan pencereden ikinci monitörünüzü seçin: Bir sonraki adımda da "Bunu ana ekranım yap" kutucuğunu...www.technopat.net
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Oyunun hala eksik kısımları var.Konuya mesaj atanların çoğu çözüldü kasmaya çalışıyor.
Dediğim gibi oyun hatası olma ihtimali yüksek. Gelecek güncelleme ile çözülür diye düşünüyorum.
Konuya mesaj atanların çoğu çözüldü kasmaya çalışıyor.
Dediğim gibi oyun hatası olma ihtimali yüksek. Gelecek güncelleme ile çözülür diye düşünüyorum.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.