Cyberpunk 2077 480 TL!

Eğer paranız yoksa ve oyuna sahip arkadaşlarınız varsa onlardan oyunu ödünç alabilirsiniz. Çünkü oyunda DRM bulunmuyor. Gerçi bu oyunu oynatacak sisteminiz varsa paranız da vardır.

Vallahi ben mutluyum. 2 senede Steam kütüphaneme +30 oyun eklenmesi yerine 6600 XT'yi 4060 Ti'a çevirmeyi tercih ettim. Frame generation akar şimdi Cyberpunk'da.

Hocam AMD kartlarda FSR3'ü neredeyse tüm oyunlarda kullanabilecekmişiz.

Vallahi ben mutluyum. 2 senede Steam kütüphaneme +30 oyun eklenmesi yerine 6600 XT'yi 4060 Ti'a çevirmeyi tercih ettim. Frame Generation akar şimdi Cyberpunk'da.
Şuan keşke param olsada RDR2 alsam diyeceğim ama aldıktan sonra bana hayallerini kurarkenki gibi gelmeyecek. Bazen bir şeyler gerçekleşmese gerçekleşti zamandan bile daha iyi hayal etmesi. Ama insan kendine engel de olamıyor.

İşte bu yüzden Ecevit iktidarından beri herhangi bir oyuna 5 kuruş vermişliğim yoktur. Aileler mutlu, oyuncular mutlu, bilgisayarlar o parayla upgrade ediliyor.

Cennet tasviri gibi bir ortam.
Ben de Özal döneminden beri herhangi bir elektronik cihaza para vermiyorum, direkt mağazadan çalıyorum. Daha yeni Vatan'dan çaldığım 4070Ti'ı sistemime taktım. O kadar parayla da mis gibi tatillere çıkıp çatır çutur yiyorum.

Şu anda bile bu fiyatların mantığı yok. Ben bu oyunu çalışan biri olarak bile almıyorum ve zoruma gidiyor. Alsam da oynayamadan edemeden yalan edeceğim paramı. Bu oyunu hakkıyla oynayacak gençler ise öyle bakıyor sadece. Neresi mantıklı bu işin ben anlamadım. Bölgesel fiyatlandırma da yalan oldu son zamanlarda. Bunu suistimal edenler sağ olsun, yandı bütün oyuncu kitlesi.

Şu anda bile bu fiyatların mantığı yok. Ben bu oyunu çalışan biri olarak bile almıyorum ve zoruma gidiyor. Alsam da oynayamadan edemeden yalan edeceğim paramı. Bu oyunu hakkıyla oynayacak gençler ise öyle bakıyor sadece. Neresi mantıklı bu işin ben anlamadım. Bölgesel fiyatlandırma da yalan oldu son zamanlarda. Bunu suistimal edenler sağ olsun, yandı bütün oyuncu kitlesi.
Doğru diyorsun. 🫤

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı