Çözüldü GeForce NOW Cyberpunk 2077 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MEMOtr51

Kilopat
Daha fazla  
Oyunu açmaya çalışıyorum, önüme çıkan Steam panelinde yüklü gözükmüyor ben de yükle diyorum. Yaptığım denemelerde 2 şey oluyor, ya Cyberpunk indirilirken hata veriyor bir anda GeForce ana menüsüne atıyor ya da indirmeyi tamamladıktan sonra dosya doğrulamada aynı şey oluyor. İnternetten araştırdım yalnız bir çözüm bulamadım.

Çözüm
GeForce NOW ile alakalı bir sorun hocam muhtemelen. Ertesi güne sorununuz otomatik olarak düzelir diye düşünmekteyim.

Hocam yazmayı unuttum, sorun çözüldü. Oyuna sağ tıklayıp DLC kısmından Phantom Liberty tikini kaldırdım, tak diye sorunsuz oyunu açtım. Cevap için teşekkürler yine de.

Şimdi başka sorunla uğraşıyorum. GF Now'da açtığım herhangi bir oyun düşük çözünürlü gözüküyor. Bayağı 720p gibi falan, ama hem oyunun hem de GF Now'un ayarlarında 1080p seçili.
GeForce NOW ile alakalı bir sorun hocam muhtemelen. Ertesi güne sorununuz otomatik olarak düzelir diye düşünmekteyim.

Hocam yazmayı unuttum, sorun çözüldü. Oyuna sağ tıklayıp DLC kısmından Phantom Liberty tikini kaldırdım, tak diye sorunsuz oyunu açtım. Cevap için teşekkürler yine de.

Şimdi başka sorunla uğraşıyorum. GF Now'da açtığım herhangi bir oyun düşük çözünürlü gözüküyor. Bayağı 720p gibi falan, ama hem oyunun hem de GF Now'un ayarlarında 1080p seçili.

Çözüm

Hocam GeForce NOW'un ayarlar kısmında kullandığı internet genişliğini biraz yükseltirseniz kalitede bir artış olabilir.

Hocam GeForce NOW'un ayarlar kısmında kullandığı internet genişliğini biraz yükseltirseniz kalitede bir artış olabilir.

Hocam bayağı uğraştım, ayarlarda internet genişliği falan oynadım bayağı. Ama halen tam çözemedim, herhangi bir oyunu açtığımda karşıma çıkan, (Battle.net, Steam'in gözüktüğü) oyun öncesi ekran ve oyunun kendisi bulanık oluyordu, yani düşük çözünürlük gibi.

İnternette araştırıp aşağıdaki görseldeki ayarları yaptım ve %80 oranda sorunu çözdüm ama halen Cyberpunk 2077 falan oynamaya çalıştığımda ana menü falan bayağı bulanık gözüküyor. Bayağı uğraştım, CP2077 olayını çözemedim, bir de genel sorunu %80 oranında çözsem de oyunlar halen mükemmel net gözükmüyor.

Belki de genel olarak GeForce Now oyunları çok net (kendi bilgisayarımda oynuyormuşum gibi.) göstermiyordur bilmiyorum.

explorer_8HdQBogaTa.png
GeForceNOW_NJlJjWIlD5.png
GeForceNOW_VrEKaSoOpW.png
GeForceNOW_JUNsY8nfgZ.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı