Cyberpunk 2077 alınır mı?

Steam'de şu an indirimde, Cyberpunk 2077 alınır mı, optimizasyon sıkıntısı bug var mı?

Ben oynuyorum son güncellemeden sonra FPS 3-5 civarı düştü fakat drop bug sıkıntısı kalmadı oyun düzeldi resmen sistem özelliklerin iyi ise kesinlikle al oyun akıyor 1.5 güncellemesinden sonra.
 
Alınır fakat ben sevmiyorum GTA 5 daha güzel geliyor bana.
 
Kankam bende aldım yakın tarihte sistemimdeki hatadan dolayı GeForce NOW üzerinden oynadım direk ana hikaye odaklı gitmiştim eğer ki alırsan yan görevleride yap şu an yan görevleride bitirdim ben yakın zamanda yeni sistem almayı düşünüyorum o zaman da bir 100 saat daha gömerim hiç sıkmıyor bug konusuna gelince oyuna değil de buglara odaklanırsan görürsün tabii ki fakat az da olsa denk geldi bana ben dert etmedim açıkçası.
Oynamak için güçlü bir işlemci gerekir. Sistem yetiyorsa alınır. Ben 400 saat oynadım.

Hocam hiç sıkmıyor oyun bitirdim fakat kendimi oynamaktan alıkoyamıyorum GeForce NOW üzerinden oynadığımdan dolayı tekrar ana hikayeyede başlamak istemiyorum açıkçası.
 
İlk çıktığı zaman 70 saat oynamıştım. Şu an bu yeni güncelleme ile birlikte tekrar 30 saat oynadım. Birçok şey düzelmiş. Tamamen oynanabilir seviyede. 30 saatte herhalde 2-3 bug denk geldi. Onlarda oynanışı etkilemeyecek küçüklükteydi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı