Cyberpunk 2077 alınır mı?

Selam. Steam hesabımda bir miktar para var Cyberpunk 2077 almayı düşünüyorum ancak geçmişte olan şikayetlerden dolayı emin değilim alıp oynayanız varsa tavsiye eder misiniz?

1.5 patchinde oyunu oynadım ve bitirdim 1-2 minik hata ile karşılaştım Cyberpunk temasını seviyorsanız oyunun diyalog içi seçimleri o kadar derin olmasa da karakter gelişimi ve oynanış tarzını değiştirecek yetenekler ile oynamaya değer güzel bir RPG.
 
Çok yüksek hype oluşmuştu, kötü yorumların temel sebebi o. Ben oynarken çok zevk almıştım, muhteşem bir atmosfere sahip bence. Temel problemleri RPG elementlerinin yetersiz olması ve buglar. Bugların çoğu düzeldi gibi, bilgisayardan çok konsollarda sıkıntılıydı zaten. Bence alınabilir, hatta oynanması gereken bir oyun. Maalesef RPG elementleri ve hikaye ilerleyişi hayal kırıklığına sebep oldu. Anlatıldığı kadar da devasa yenilikler getiren bir oyun değil, çok muazzam beklentilerle girmeyin.

Okudum. Öyle muazzam beklentim yok benim için önemli olan hikaye.

İlginizi cekiyorsa alın bence. Cok bug olacagindan korkuyorsaniz bekleyin patchlenince oynarsiniz. Yerel fiyatlandirmadan ne zaman vazgecer firmalar belli degil.

Oyun indirimdeyken almak istiyorum malum her an zam gelebilir.
 
Okudum. Öyle muazzam beklentim yok benim için önemli olan hikaye.

Oyun indirimdeyken almak istiyorum malum her an zam gelebilir.
Bence alın o zaman. Çok etkileyici bir hikayesi yok ilerledikçe ama o hikayeyi sunuşu ve hikayeyi yaşadığınız atmosfer işini çok iyi yapmışlar. Oyunun başlangıcında ciddi etkilenmiştim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı