- Makaleler
- 4
Oyun ile Bluetooth kulaklığı nasıl karşılaştırabildin anlayamadım gerçekten.Almamanı öneririm. 250 TL az para değil. Güzelinden Bluetooth kulaklık alın, keyfinize bakın. Ben öyle yaptım.
Oyun ile Bluetooth kulaklığı nasıl karşılaştırabildin anlayamadım gerçekten.Almamanı öneririm. 250 TL az para değil. Güzelinden Bluetooth kulaklık alın, keyfinize bakın. Ben öyle yaptım.
Arkadaşlar oyunun FPS testlerine baktığımda sanki bahsedilenden biraz daha düşük gibi. Oyun beklentiyi karşılayacak mı emin değilim. Benim gibi oyunu almak isteyen fakat beklemeyi tercih eden arkadaşlar var mı? Var ise düşünceleriniz neler?
Sistem özelliklerim:
GTX 1650 Ti.
i5-10300H.
(2x8) 16 GB RAM.
Ultra da oynatmasın bir zahmet.Canlı yayında GTX 1650 Super Ultra 30 FPS aldı işlemcisi ise Ryzen 9 3900X. Ona göre düşünün :/
İşte bundan bahsediyorum 30 fps alıyor 1650 Super.Canlı yayında GTX 1650 Super Ultra 30 FPS aldı işlemcisi ise Ryzen 9 3900X. Ona göre düşünün :/
Orta ayarlarda ne kadar FPS farkı olur ki ?Ultra da oynatmasın bir zahmet.
Korsan al korsan. Boşuna para verme.
Şaka bir yana önce korsanla deneyip paran varsa sonradan parayla alabilirsin.
İşte bundan bahsediyorum 30 FPS alıyor 1650 Super.
Orta ayarlarda ne kadar FPS farkı olur ki?
İşlemci ne kadar fark eder peki sizce ? Benim işlemcim i5-10300H oyun ekran kartı tabanlı gibi duruyor.Bence 60 FPS oynatır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.