Cyberpunk 2077 Amazon Prime veya Epic Games'in yılbaşı hediyesi olabilir mi?

Öncelikle haber değil bir tahmin olarak yazıyorum. Cyberpunk'ın 10 doların altına düştüğü bir zamanda özellikle aşırı bütçeli pr reklamlarıyla artık herkesin bildiği bir IP olması nedeniyle bence Amazon Prime tarafında verilmesi çok ciddi bir ihtimal. Ama Epic Games'de GTA V'den sonra isterse rahatlıkla yine aynı pr amacıyla, uygulamayı herkese yükletmek için Cyberpunk'ı ücretsiz verebilir diye düşünüyorum. Amazon tarafında daha yüksek ihtimal dememin sebebi de GOG ile anlaşmalı oyunlar verdikleri için daha muhtemel geliyor. Tabi bunlar benim düşüncem oyuna Steam'da sahibim ve şu anki fiyata (125TL) dahi değmez tavsiye etmiyorum almanızı.
Bende oyunu erken sipariş ile verdim. Ancak 125 TL eder. Benim tavsiyem 2 sene sonra alınması.
 
Ben Steam'den satın alıp iade ettim bugün, üç kere oyun içerisindeki hatalar yüzünden reset atmak zorunda kaldım. Hedefin duvar içinde sıkışıp kalması, bazı NPC lerin yüklenmemesi gibi. Grafik ayarları tam eziyet zaten. Şehir içinde yüksek çözünürlükte de kasıyor, en düşükte de. Çözünürlüğü yarı yarıya düşürüp de sadece 3 FPS düştüğünü bu oyunda gördüm. Bunun anlamı bu oyunda hiç optimizasyon yok. İşin acısı bu oyun çıkalı bir seneyi geçti. RE: Village sistem gereksinimleri daha yüksek olmasına rağmen tereyağı gibi akıyor maşallah. Cyberpunk hüsran, düzelene kadar satıştan kalkmalı bence şu durumda sadece RTX sahipleri oynayabilir, oyunun sistem gereksinimleri gerçeği yansıtmıyor. PS4 bu oyunu asla oynatamaz.
 
Şu aralar böyle bir şey gerçekleşeceğini sanmam fakat rahat olun, sinir krizi harici bir şey kaçırmıyorsunuz.

Adamlar söz verdi oyunu düzelteceğiz diye, update roadmap falan paylaştılar. Oyunun durumu hâlâ çok kötü, 1 yıl geçti aradan ve oyunda fark edilen en büyük şey yeni eklenen ve kimsenin umurunda olmayan birkaç kıyafet ve araba. Bug desen hâlâ deli gibi var, zeka demeye utandığım yapay zekalar var ve bu konu hakkında zerre bir gelişme yok. Oyunu oynarken oyununu kıracak bir buga rastlamamak için dua ederek oynuyorsun resmen çünkü bazı görevler gerçekten tamamlanamayacak şekilde tıkanıyor ve o görevi yapman imkansız oluyor. Sonra bekle CDPR paşanın yeni patch çıkarmasını, he çıkarsalar bile düzeleceği belli değil.

İnanamıyorum gerçekten CDPR'in elinden böyle bir ürünün çıkmasına, oyunu oynarken eğer gerekli zaman verilse oluşacak şaheserin kokusunu ala ala oynuyorsunuz ama elinizde duran ürün o kadar eksik ve bozuk ki. Boş verin arkadaşlar, çok meraklısı değilseniz uzak durun. 125 TL oyunun meraklıları için gerçekten iyi bir fiyat ama ben yeni oyun arıyorum diye indirimlere bakıyorsanız uzak durun.
 

Geri
Yukarı