Cyberpunk 2077 beklerken ne oynuyorsunuz?

Alien isolation ve Football Manager 2021 oynuyorum. Alien isolation bitmesine az kaldı bitirdikten sonra yarıda bıraktığım Witcher 3 Blood and Wine DLC'sine devam ederim.
 
Hiçbir şey 😅😅
Onun yerine Kubuntu deniyorum ve bu akşam kuracağım. Boş boş oynadığım oyunları tekrar oynamak yerine yazılım, grafik tasarım vs. işleri öğrenmek istiyorum. Tabii 10 Aralık tarihinde CBP 2077 tek oynayacağım oyun olacak 🥳🥳
Linux candır eskiden slackware ubuntu vb linux yazılımlarını kullandım gerçekten bilgisayarının kontrolünde olduğunu hissediyon ama çok tembelleştiğim için uzağım artık her bir sorun için forum forum gezmek eğlenceli günler idi diyim geçiyim :) .
 
Bakın kızgın atmayın, kendi görüşlerimi belirteceğim sadece. Yapım kaliteli olur, veya olmaz. Orasını bilemiyorum ama adamlar GTA V kalitesinde oyun çıkarsalar yine beğenmeyeceksiniz. Çok hypelandı ama hak eder ama hak etmez orasına yorum yok. Sadece ilahlaştırmayın bu kadar.
 
Merhaba, bunun ile ilgili bir konu gördüm ama yeni bir tane açayım dedim biraz eski olduğu için. Bildiğiniz gibi bir aksilik çıkmaz ise Cyberpunk 2077'i oynamaya sayılı günler kaldı ve sizlerin beklerken ne oynadığınızı merak ettim. Ben cloudpunk(iade ettim), Void bastards(çok beğendim) oynadım ve şimdi BioShock infinite başlayacağım.

İmzam da ki sisteme bakmanız cevap için yeterli sanırım:(
 

Geri
Yukarı