R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 7 Ağustos 2018 #1 Oyunun ön siparişe açıldığı anda Ultimate sürümü yapıştıracağım ilk defa bir oyuna bu kadar yükseldim, heyecanla bekliyorum. Tarayıcı arkaplanı; Masaüstü arkaplanı; Kilit ekranı; Telefon arkaplanı; WhatsApp arkaplanı; WhatsApp profil; + Technopat, UPlay, Steam ve EA hesaplarımın avatarları. Son düzenleme: 7 Ağustos 2018
Oyunun ön siparişe açıldığı anda Ultimate sürümü yapıştıracağım ilk defa bir oyuna bu kadar yükseldim, heyecanla bekliyorum. Tarayıcı arkaplanı; Masaüstü arkaplanı; Kilit ekranı; Telefon arkaplanı; WhatsApp arkaplanı; WhatsApp profil; + Technopat, UPlay, Steam ve EA hesaplarımın avatarları.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.869 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 7 Ağustos 2018 #2 Cyberpunk oyunlarını özellikle severim. Bunu da bekliyoruz bakalım.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 7 Ağustos 2018 #3 Bu oyundan aşırı bir beklentim yok. Eğer Witcher gibi üçleme yapacaklarsa üçüncü oyunu efsane olabilir.
Bu oyundan aşırı bir beklentim yok. Eğer Witcher gibi üçleme yapacaklarsa üçüncü oyunu efsane olabilir.
Pantheon Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ağustos 2012 Mesajlar 9.414 Makaleler 159 Çözümler 23 Yer Bursa-İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc Doktoru Profil Kapağı 1524814261 7 Ağustos 2018 #4 PUBG'den zaman bulursam bakarım.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 7 Ağustos 2018 #5 Oyun nasıl bir oyun?
EvieFrye Kilopat Katılım 22 Haziran 2017 Mesajlar 974 Makaleler 5 Çözümler 2 Yer Azerbaycan,Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2018 #6 Bu oyun nedense hiçmi hiç ilgimi çekmedi
KS KS R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 7 Ağustos 2018 #7 LeViAcKeRMaN dedi: Oyun nasıl bir oyun? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
LeViAcKeRMaN dedi: Oyun nasıl bir oyun? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.347 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 7 Ağustos 2018 #8 Bir oyunun arkasında CD Projekt Red ve Rockstar gibi firmalar olunca ister istemez ortaya iyi bir şeyler çıkacağına inanıyorum. Ben de merakla bekliyorum, E3'te oynanış bekliyordum fakat olmadı umarım Gamescom'da bir şeyler görürüz.
Bir oyunun arkasında CD Projekt Red ve Rockstar gibi firmalar olunca ister istemez ortaya iyi bir şeyler çıkacağına inanıyorum. Ben de merakla bekliyorum, E3'te oynanış bekliyordum fakat olmadı umarım Gamescom'da bir şeyler görürüz.
KS KS R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 7 Ağustos 2018 #9 EvieFrye dedi: Bu oyun nedense hiçmi hiç ilgimi çekmedi Genişletmek için tıkla... Cyberpunk evreni mi yoksa FPS RPG olması mı?
EvieFrye dedi: Bu oyun nedense hiçmi hiç ilgimi çekmedi Genişletmek için tıkla... Cyberpunk evreni mi yoksa FPS RPG olması mı?
TéQ10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 1.537 Çözümler 5 7 Ağustos 2018 #10 Sistemin yeterli mi?