Cyberpunk 2077 Benchmark Testleri Doğru mu?

Erkenden ulaştırılan sürüm Denuvo korumalı, bunun sebebi ise dosyaları dağıtmamaları. Bu yüzden o tabloda performans çok düşük, biliyorsunuz Denuvo gereksiz yere ekran kartı performansı düşürüyor. CDPR'nin paylaşmış olduğu gereksinimler asıl doğru olan, zira bize erken ulaştırılan sürüm gelmeyecek.
Bununla beraber 2. etken olarak ekran kartı sürücüleri var, daha optimize edilmiş herhangi bir sürücü yok.
Yani 10 Aralık tarihinde hem kart sürücüleri çıkacak hem de oyunun global sürümü.
Zaten Vega 56 kartım ile oyunu bütün çözünürlükler ile oynayacağım, yani aynı gün veya gelecek 2-3 gün içerisinde konu açtığımda görebilirsiniz.

O sonuçları yayımlayan internet sitesi oyunu satın alan bir çok insanın yaşından daha büyük başka site yapsa inanmazdım ama maalesef doğru.
Hocam ben sonuçlar yanlış yazmadım zaten yanıltıcı yazdım. Sistem özellikleriyle ilgili bir bilgi yok, 3090’lı sisteme 7. nesil i7 takan biri art niyetlidir. Başka açıklaması yok.
1060 var hocam sadece ona bakmanız yeterli.
1060 içinde yetersiz sistem kullanmadıklarını nereden biliyorsunuz? Gerçek test yayınlamak isteselerdi sistemde ne varsa açık açık yazarlardı. Bir tane ekran yazıp yanına fps yazınca bu test olmuyor.

PC sürümü içinmiş bu güncelleme.

Dosya Ekleri

• F98CB922-1F35-4BFF-B6C2-D07E79AE9D9E.jpeg
    F98CB922-1F35-4BFF-B6C2-D07E79AE9D9E.jpeg
    74,7 KB · Görüntüleme: 101
Erkenden ulaştırılan sürüm Denuvo korumalı, bunun sebebi ise dosyaları dağıtmamaları. Bu yüzden o tabloda performans çok düşük, biliyorsunuz Denuvo gereksiz yere ekran kartı performansı düşürüyor. CDPR'nin paylaşmış olduğu gereksinimler asıl doğru olan, zira bize erken ulaştırılan sürüm gelmeyecek.
Bununla beraber 2. etken olarak ekran kartı sürücüleri var, daha optimize edilmiş herhangi bir sürücü yok.
Yani 10 Aralık tarihinde hem kart sürücüleri çıkacak hem de oyunun global sürümü.
Zaten Vega 56 kartım ile oyunu bütün çözünürlükler ile oynayacağım, yani aynı gün veya gelecek 2-3 gün içerisinde konu açtığımda görebilirsiniz.
DRM'ye karşı olan bir firmanın erken sürümünde DRM kullanması mantıklı gelmiyor şahsen.

Ben de RX 570 kullanıcıları için doğru ayarlar ile ilgili rehber hazırlamayı düşünüyorum. Daha oyunu indirmeye başlamadım fakat müsait olduğum zaman başlayacağım.

PC tarafında donanımlar çok hızlı bir şekilde eskiyor hocam bir nevi planlı eskitme yapılıyor yoksa bu kadar kötü performans olmamalı.
Dediğinizin NVIDIA için geçerli olduğunu düşünüyorum. AMD her Driver güncellemesi sonrası performansı arttırıyor. RX 570 ne halden ne hale geldi. Ama bu oyun için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı