Cyberpunk 2077 Bug ve sorunlar

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bugün 6 sefer rapor yolladım. Sağ ol kanka diyor bir de daha da cinnet geçiriyorum.

Hocam öyle ya bazı kişilerde bayağı sorun çıkarmış. Benim ilk gün topu dikti diye bir hata vermişti. Ardından normal şekilde açıldı. Witcher oyunları da böyle çıkmıştı hocam. Güncellemeler ile düzeltirler.

Oyun hazır olarak çıkmadı ama bethesda gibi oyunu çıkardıktan belli bir süre sonra patch getirmeyi bırakmazlar diye düşünüyorum ondan dolayı Skyrim gibi bug manyağı olur bu oyun başlarda aradan birkaç ay geçtimi bugların çoğu düzeltilmiş olur.

10 saat oynadım, 1660 Ti ile oynuyorum, iki kere aracım cisimlerin içine girip takıldı, ikincisinde gideceğim yere az mesafe kaldığı için araçtan inip yürürken, yanımdan bir NPC geçti, bana bakarak yürürken kendini duvara çarptıra çarptıra öldü:) bir de bugün son oynayışımda texturelar çamur gibi oldu. Oyuna her girişimde de ayarlarım sıfırlanıyor durmadan dili türkçeye almak zorunda kalıyorum ama bunun dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

10 saat oynadım, 1660 Ti ile oynuyorum, iki kere aracım cisimlerin içine girip takıldı, ikincisinde gideceğim yere az mesafe kaldığı için araçtan inip yürürken, yanımdan bir NPC geçti, bana bakarak yürürken kendini duvara çarptıra çarptıra öldü:) bir de bugün son oynayışımda texturelar çamur gibi oldu. Oyuna her girişimde de ayarlarım sıfırlanıyor durmadan dili türkçeye almak zorunda kalıyorum ama bunun dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Yani böyle bir şey bekleniyordu IGN gibi bir kurum dahi CP 2077 incelemesinde bugdan geçilmiyor dediyse böyle bir şeyin olacağı besbelli idi.

valla bugün 1.5 yaması geldi ama hiç bir halta yaramadı oyunun bitmesine yakın dum dum la konuş görevi var adamların yanına gidiyorum tepki vermiyorlar içip içip duruyorlar nasıl çözüceğimi bilmiyorum böyle bir hata oyunun içine etti şimdi oyun çıktı ama şuan bir halta yaraamz birton hata var oyun zevkinin içine ediyor demin bahsettiğim bag gibi daha birton var

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı