Cyberpunk 2077 CD Project RED'e Büyük Kayıplar Yaşattı!

7 yıllık bir emekle yakın zamanda oyunculara sunulan Cyberpunk 2077'nin CD Project'e mali açıdan neler yaşattığı yayınlanan raporla gün yüzüne çıktı.

Cyberpunk 2077 CD Project RED'e Büyük Kayıplar Yaşattı!.jpeg

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077'nin çıkışıyla 1 milyar dolar zarar ettiğini açıkladı. Oyunun çıkışında 8 milyon ön sipariş aldığı fakat çıktıktan sonra hatalar ve sorunlarla yüzleşen CD Projekt Red, oyunun çıkışından sonra 1 milyar dolar zarar ettiğini yeni yayınladığı raporda belirtti.

Sizce CD Project Cyberpunk 2077'inin sorunlarının altından kalkabilir mi? İyi sosyaller :)

Keşke oyunun böyle çıkmasına izin vermeyip biraz daha erteleselerdi.

Kesinlikle daha az zarar ederlerdi.

Umarım "işler CD project Red için iyi gitmedi" diye bir şey duymayız.

Oyunu 10 aralığa ertelediklerinde zaten %25 hisse kaybetmişlerdi. Bir kere daha erteleselerdi daha kötü olurdu bence.

Oyunu 10 aralığa ertelediklerinde zaten %25 hisse kaybetmişlerdi. Bir kere daha erteleselerdi daha kötü olurdu bence.
Bence 1 Milyar $ gibi bir zarar etmezlerdi erteleselerdi.

Neredeyse eski nesil konsollara sattıkları oyunların tamamı geri iade edilmeye başlandı ve bu bütün sattıkları oyunların 3 de 1'i oluyor.

Cidden bunu yapmalarını çok istiyorum. Bu oyunda çok büyük bir kapasite görüyorum.
Kapasite ve yapmak istenilen belli çıkan oyundan. Sadece yanlış zamanda yanlış şeyler oldu. Ben düzeltebileceklerine inanıyorum.

Oyun sektöründe ne olacağı belli olmaz. Bunu en çok 2018'de çıkan 2020'de tutan Among Us'dan biliyoruz. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı