Cyberpunk 2077 Çıkmasına 311 Gün Kaldı

Bu arada Cyberpunk 2077'nin PS4 versiyonunda dosya boyutu en az 80 GB olacakmış.

Oleey!
yeeey.gif

Gerçekten güzel hype var bu oyunda. :)

Bana liseye kadar ininal kart almama izin verilmediğinden ve ailemin "Oyuna para mı verilir?" bakış açısıyla yaklaştığından zamanında crackli oyun çok oynadım. Hala indirimlerde eskiden oynadığım oyunları alırım ve oynarım. En büyük pişmanlıklarımdandır o kartı inat edip almamak.

Sistem gereksinimleri gözümü korkutuyor. Umarım Orta seviye sistemlerde stabil bir şekilde çalışır. Giriş seviyesi RX 550 ile Witcher 3 yapımını stabil bir şekilde oynamıştım. Optimizasyon sıkıntılı olarak çıkış yapsa bile CD Project RED bunu çözecektir. Ama umarım sorunlu bir şekilde çıkartmazlar. Sadece bu yapım için sistem yükseltmeyi düşünüyorum.

Sistem gereksinimleri gözümü korkutuyor. Umarım Orta seviye sistemlerde stabil bir şekilde çalışır. Giriş seviyesi RX 550 ile Witcher 3 yapımını stabil bir şekilde oynamıştım. Optimizasyon sıkıntılı olarak çıkış yapsa bile CD Project RED bunu çözecektir. Ama umarım sorunlu bir şekilde çıkartmazlar. Sadece bu yapım için sistem yükseltmeyi düşünüyorum.
Sağlam bir işlemci, yüksek sistem ve ekran kartı video belleği isteyeceğini tahmin ediyorum. Zira oyun dünyasının çok büyük,çeşitli ve insan popülasyon yoğunluğunun çok yüksek olacağını gördük yayınlanan 48 dakikalık oynanış videosunda.

Sağlam bir işlemci, yüksek sistem ve ekran kartı video belleği isteyeceğini tahmin ediyorum. Zira oyun dünyasının çok büyük,çeşitli ve insan popülasyon yoğunluğunun çok yüksek olacağını gördük yayınlanan 48 dakikalık oynanış videosunda.
Steam verilerine göre çoğu oyuncu GTX 1060 seviyesinde ekran kartı kullanıyor. Orta seviye için optimizasyon yapmazlarsa, satışları düşer. Bunu göze alacaklarını düşünmüyorum.
Untitled.jpg

1080p minimum sistem gereksinimleri en fazla RX 560 olur. Piyasaya AAA oyun çıkartacağım ve sadece high-end sistemlere özel olacak, saçmalamayın lütfen yalan haberler iyice can sıkmaya başladı.
"Cyberpunk gazına pre-rendered görüntüler atalım da belki birileri alır" düşüncesiyle yapıldım diye bağırıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı