Cyberpunk 2077 Çıktı!

kullan-at-market-metalik-mavi-balon-metalik-lateks-balon-kullanatmarketcom-313558-19-K.jpg

default ayarları değiştirdiniz mi?

Yukarıda bahsettiğim default ayarlardı. Yalnız ayarları düşürmeme rağmen pek iç açıcı sonuç alamadım.

Şu an Lizzie's Bar bölümündeyim. FPS aşırı patates. Orta ayarlarda bile sabit 60 FPS alamıyorum. Görünen o ki, ayarları daha da dibe çekeceğim.

Yukarıda bahsettiğim default ayarlardı. Yalnız ayarları düşürmeme rağmen de pek iç açıcı sonuç alamadım.

Şu an Lizzie's Bar bölümümdeyim. FPS aşırı patates. Orta ayarlarda bile sabit 60 FPS alamıyorum. Görünen o ki, ayarları daha da dibe çekeceğim.
Yerinizde olsam kapatırdım oyunu. Ben bu ayarlarda oynamak istemem açıkçası. İndirdim ama bekleyeceğim. FPS oyunu düşük FPS ile çekilmiyor.

Bu arada 1660S kartta Custom ayarlarda 65 civarı FPS görmüş @Sadullah . Yayın yapmış gece, tekrarını izledim şimdi. Belki bir ayarlaması vardır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı