Cyberpunk 2077 Çıktı!

Her yer Cyberpunk 2077 olmuş ya la. Sürekli Opera'da haberler kısmında Cyberpunk 2077 çıkıyor ne var bu oyunda kardeş?

İsmi bile hoşuma gitmiyor ne tür bir oyun hiç araştırma gereği bile duymadım. Oradaki punk ibaresi benim tarzım olmadığını gösteriyor. Aynen her yerde çıkıyor. İyi reklam yaptılar bu gereksiz oyunu.
 
Nedense genellikle reklamlarda gözüne gözüne sokulan ürün veya hizmetler kaliteli olma konusunda sorun yaşıyor. Örnek: Kolay Gelsin, Casper, Turbox... Gerisini siz sayın ve bunun bir gerçek olduğunu kabul etme durumumuzda şöyle bir sonucumuz ortaya çıkar ki bilinmeyen markaların kalite seviyesi bilinen markalardan daha fazla olma ihtimali reklam olayı yüzünden daha fazla olmaya meyilli. Arkadaşlar, reklamın yapılma amacını araştırırsanız, neden böyle bir meselenin olduğunu da anlamış olursunuz. Ben bu reklam konusunu 10.sınıfta Türk Edebiyatı dersinde görmüştüm. Reklamlar, insanları kandırmak ve ürünlere yönelttirmek için var. Yani, mesele yine paradan doğuyor.
 
Arkadaşlar ryzen 5 3550h ve 1650 laptopum var optimizasyon sorunları yüzünden adam akıllı oynayamayacağımı biliyorum ama yine de ikilemdeyim alsam mı almasam mı diye? Kış indiriminde indirime girme ihtimali var mı acaba?

Aslında aklımda ilk korsan indirip performansı incelemek var ama 50 GB boyutu var diye acayip üşeniyorum.
 
Ultra grafik ayarlarda iç mekanlarda grafikler oldukça tatmin edici. Ancak dış mekanlarda oyunun görselliği beklediğim gibi değil.

Öte yandan, Youtube'daki RT açık videolar iyi gözüküyor. Oyunun görsel yönünü sanırım RT coşturuyor. Bu oyunu RTX kartla oynamak lazım. Zira, RT kapalıyken dış mekanlar, RDR 2'den daha iyi değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı