Çözüldü Cyberpunk 2077 çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Pleasant

Hectopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel Core i5-12400F
Anakart: ASUS PRIME B660-PLUS D4
Ekran Kartı: ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC
Ram: ADATA XPG Spectrix D50 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL17
Ssd: Samsung 970 EVO PLUS 2TB
Kasa: ASUS TUF GAMING GT301
Psu: ASUS ROG STRIX 850G 80+ Gold 850W
Meslek
Öğrenci
RAM
ADATA XPG Spectrix D50 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL17
Ekran kartı
ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC
Anakart
ASUS PRIME B660-PLUS D4
İşlemci
Intel Core i5-12400F
Cyberpunk'ı Steam üzerinden oynuyorum, giriş kısmında oyun donuyor ve sonra oyun çöktü hatası veriyor. Driverlarımın hepsi güncel olmasına rağmen neden bu hatayı alıyorum anlamıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Ekran Görüntüsü (400).png

resim_2024-11-10_114624708.png

Çözüm
Ben de dünden itibaren bu hatayı almaya başladım. Oyunu çalıştırmak istiyorsanız dosya konumunda RedPreLauncher diye bir program var. Oyunu oradan açmanız lazım. RedPreLauncher'dan açtığınız zaman oyun açılacaktır ama Steam üzerinden oynuyor olarak gözükmeyeceksiniz.
Ben de dünden itibaren bu hatayı almaya başladım. Oyunu çalıştırmak istiyorsanız dosya konumunda RedPreLauncher diye bir program var. Oyunu oradan açmanız lazım. RedPreLauncher'dan açtığınız zaman oyun açılacaktır ama Steam üzerinden oynuyor olarak gözükmeyeceksiniz.

Çözüm
RedPreLauncher'dan açmayı denediğim zamanda aynı hatayı verdi. Oyunu Steam ailesinden arkadaşımın kütüphanesinden oynuyorum bununla ilgili bir sorun olabilir mi acaba?

RedPreLauncher'dan açmayı denediğim zamanda aynı hatayı verdi. Oyunu Steam ailesinden arkadaşımın kütüphanesinden oynuyorum bununla ilgili bir sorun olabilir mi acaba?

RedPreLauncher'i yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi?

Redprelauncher'i yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi?

Mesaj yazmayı unutmuşum kusura bakmayın. Evet, yönetici olarak çalıştırdığımda oyun açılıyor teşekkür ederim. O kadar para verip aldığınız bir oyunda böyle sorunlar olması biraz can sıkıyor açıkçası.

Mesaj yazmayı unutmuşum kusura bakmayın. Evet, yönetici olarak çalıştırdığımda oyun açılıyor teşekkür ederim. O kadar para verip aldığınız bir oyunda böyle sorunlar olması biraz can sıkıyor açıkçası.
Rica ederim hocam. Evet, haklısınız. İnsanın canını gerçekten sıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı