Cyberpunk 2077 DLSS düşük GPU kullanımı

Makaleler
9
Daha fazla  
Merhaba, Cyberpunk 2077'de DLSS modunu balanced veya performans yaptığım zaman GPU kullanımım %60 civarına düşüyor ve oyun 60 FPS'de kilitliyor kendini. DLSS quality modunda ekran kartı kullanımı normal değerini alıyor. Bu durum herkes de mi böyle?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes de mi böyle bilmiyorum ama ileride güncelleme ile toparlayacaklardır sadece biraz sabır etmek gerekiyor.

Bende de %50 altına düşüyor. Fast FPS yine 60'ın altına iniyor. Bu oyun optimizasyon anlamında arızalı. Ign'in yaptığı habere bir bakin sitesinde. Konsollarda çok büyük bug ve performans sorunları varmış.

Hocam duyduğuma göre bu oyun işlemci odaklıymış. Bu yüzden olabilir mi?

İşlemci kullanımım %100 olsaydı evet derdim ama %60 civarı geziyor.

Valorant işlemci odaklı bir oyun onda da işlemci kullanımı %50-%60 arası geziniyor ve ekran kartı kullanımı genelde %40 oluyor.

Yakında düzelteceklerdir elbet. Şu an için optimizasyon sorunu var kart kullanımı RTX 2060 için %60'ı geçmiyor. İşlemci ise %80. tam randuman alamadığı için FPS düşük oluyor bir nebze ancak oynanmayacak seviyede değil.

Valorant işlemci odaklı bir oyun onda da %50-%60 arası geziniyor ve ekran kartı kullanımı genelde %40 oluyor.
Evet DLSS teknolojisinden bahsediyoruz ama. Ekran kartı içindeki core lar ile yapılan. Ayrıca sistemimde darboğaz yok. Ultra ayarda normal bir şekilde oynayabiliyorum.

Evet DLSS teknolojisinden bahsediyoruz ama. Ekran kartı içindeki Core'lar ile yapılan. Ayrıca sistemimde darboğaz yok. Ultra ayarda normal bir şekilde oynayabiliyorum.

Bilemedim hocam, tek yapabileceğimiz güncelleme beklemek gibi görünüyor şu an.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı