Cyberpunk 2077 görüntü bozulmaları

Silentac

Kilopat
Arkadaşlar, PC'mi aldığımdan beri hiçbir oyunu net bir şekilde oynayamıyorum. Çözünürlüğüm 1080P ama sürekli her oyunda pikselleşme ve bulanıklaşma oluyor. Ne yapmam lazım? Örnek: Cyberpunk.

Özellikle arabanın üzerine dikkat edin, bakın oyun yeni çıktı diye değil. Her oyunda oluyor. Benim sistemime yakın sistem toplamış birisi AMD Radeon ayarlarını söylesin, o da olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Netlik ayarlarını kurcaladın mı?

Driver Booster kullandınız mı? Ya da herhangi bir IObit yazılımı ya da herhangi bir 3. parti driver güncelleyen yazılım kullandınız mı? Ek olarak ekran kartınız nedir?

Artı -1 Eksi
Driver Booster kullandınız mı? Ya da herhangi bir IObit yazılımı ya da herhangi bir 3. parti driver güncelleyen yazılım kullandınız mı? Ek olarak ekran kartınız nedir?

Driver Booster kullanmadım kesinlikle, normal driver dışında başka hiç uygulama kullanmadım, ekran kartım RX 590 Nitro+
Kaplama hataları herkeste oluyor.
Bütün oyunlarda var ama hocam.RX 570 kullanan gördüm bendeki bulanıklığın gramı yok onda.
Ya işte sorun bu bir soru soruyorsunuz, cevabını veriyoruz gerisi yok. Neden sessiz kalıyorsunuz ya burada bir problemim var yardım bulmaya çalışıyorum bu problemi yaşamayanlardan.

O halde Radeon ayarlarından güzel bir ayar çekin ve ek olarak monitörünüzün kaldırabildiği en yüksek Hertz değerinde kullanın.

Donanımsal sorun gibi duruyor. Çözümü yok gibi bu konuyu araştırabilirsin.

O halde Radeon ayarlarından güzel bir ayar çekin ve ek olarak monitörünüzün kaldırabildiği en yüksek Hertz değerinde kullanın.

Önerebileceğiniz yani şu ayarı şu şekilde yaparsan mükemmel grafiklerle oynarsın diyebileceğiniz bir ayar var mı? Bakın FPS'i çok takmıyorum istediğim iyi grafik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…