Çözüldü Cyberpunk 2077 grafikleri kötü geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Merhaba, daha yeni Acer Nitro 5 laptop aldım. 16 GB RAM, RTX 4050, i5 12500H modeli. Cyberpunk indirdim. GeForce Experience üzerinden optimum ayarları işaretledim ve oyuna girdim. Aslında baktığınız zaman ayarlarda her şey yüksek ve ultrada ancak oyunun grafikleri bana çamurumsu ve kötü bir hissiyat veriyor. Neden olabilir?

Çözüm
Grafikler sekmesinde Film Greni, Hareket Bulanıklığı, Depth of Field gibi ayarların olduğu bir "basic" sekmesi var. Field of View(En yukarıdaki 0'dan 100'e kadar ayarlanabilen ayar) oradaki şeyleri kapat. Bir de DLSS, FSR falan açıksa onları kapat.
Bir de şu DLSS kare oluşturmayı açabilirsem daha da fazla FPS alabilirim diye düşünüyorum.
DLSS FG'yle 100 FPS'leri görmeniz olası ama kare oluşturma ekranı biraz bulanıklaştırıyor haberiniz olsun. Çoğu insanın gözüne batmayacak kadar minimal oluyor.

Evet ama açamıyorum nedense. Kilitli orası. Donanım hızlandırmayı da açtım.
Belki DLSS açmak zorunludur onun için. Şahsen ben NVIDIA kart kullanmadığım için bu konuda yardımcı olamayacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı