Hocam alacaktım geçen gün bir gameplay izledim direk almamaya karar verdim videonun 10. saniyesinde almamaya karar verdim grafikler çok kötü.
Aynen hayatında oynamamışsın oyunu şu ana kadar en iyi grafikli oyuna grafiği kötü diyorsun yazık.
Hocam alacaktım geçen gün bir gameplay izledim direk almamaya karar verdim videonun 10. saniyesinde almamaya karar verdim grafikler çok kötü.
Hocam bana diyorsanız yaklaşık 1. yaşımdan beri kendime ait bilgisayarım binlerce oyun oynadım. Tüm PS Exclusive oyunlarını da oynadım.Pardon da oyunu hayatında oynamayıp bütün gün Cyberpunk 2077 bugs yazıp videolarını izleyen haterlerin amacı ne bir oyuna nasıl bu kadar hater olabiliyorsunuz acaba bir de kötü çıkmasını isteyenler bile vardı.
İyi hocam öyle olsun.Aynen hayatında oynamamışsın oyunu şu ana kadar en iyi grafikli oyuna grafiği kötü diyorsun yazık.
En iyi ? Optimizasyon olmadıktan sonra ne önemi var? Yine düşükte oynuyorsun.Aynen hayatında oynamamışsın oyunu şu ana kadar en iyi grafikli oyuna grafiği kötü diyorsun yazık.
Hocam bu bilgileri nereden öğreniyorsunuz? Sinematik trailer'ın çıkış tarihine bakarak oyunun 7-8 sene geliştirildiğini düşünmeyin. Oyun Witcher 3 ve DLC'lerinin bitişine kadar aktif bir şekilde geliştirilmedi. Blood and Wine'ın geliştirilmesi bittiğinde firma CP2077 üstünde çalışmaya aktif bir şekilde başlıyor.7 Yıl uğraşılan bir oyuna göre çok çok kötü. GTA 5 e bile maksimum 6 yıl uğraşılmıştır. Evet grafikler güzel ama bug çok. GTA 4 ün karşısında yapacağı hiç bir şey yok. Demek istediğim oyun motoru çok kötü.
Aslında bunu düşünmek pek zor değil ama 8 yıldır geliştiriliyor demek daha basit geliyor sanırım.Hocam bu bilgileri nereden öğreniyorsunuz? Sinematik trailer'ın çıkış tarihine bakarak oyunun 7-8 sene geliştirildiğini düşünmeyin. Oyun Witcher 3 ve DLC'lerinin bitişine kadar aktif bir şekilde geliştirilmedi. Blood and Wine'ın geliştirilmesi bittiğinde firma CP2077 üstünde çalışmaya aktif bir şekilde başlıyor.
Hocam alacaktım geçen gün bir Gameplay izledim direk almamaya karar verdim videonun 10. saniyesinde almamaya karar verdim grafikler çok kötü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.