Cyberpunk 2077 güzel mi?

Pardon da oyunu hayatında oynamayıp bütün gün Cyberpunk 2077 bugs yazıp videolarını izleyen haterlerin amacı ne bir oyuna nasıl bu kadar hater olabiliyorsunuz acaba bir de kötü çıkmasını isteyenler bile vardı.
Hocam bana diyorsanız yaklaşık 1. yaşımdan beri kendime ait bilgisayarım binlerce oyun oynadım. Tüm PS Exclusive oyunlarını da oynadım.

Bakmayın siz yayıncıların oynadığına onlarda para kazanmak için bu aralar oyun piyasası çok kötü katılanlar pintipanda izlemeyi seviyorum ama AC Valhalla çok kötü yeni fikirler geliştirilmeli bencce.

7 Yıl uğraşılan bir oyuna göre çok çok kötü. GTA 5 e bile maksimum 6 yıl uğraşılmıştır. Evet grafikler güzel ama bug çok. GTA 4 ün karşısında yapacağı hiç bir şey yok. Demek istediğim oyun motoru çok kötü.
Hocam bu bilgileri nereden öğreniyorsunuz? Sinematik trailer'ın çıkış tarihine bakarak oyunun 7-8 sene geliştirildiğini düşünmeyin. Oyun Witcher 3 ve DLC'lerinin bitişine kadar aktif bir şekilde geliştirilmedi. Blood and Wine'ın geliştirilmesi bittiğinde firma CP2077 üstünde çalışmaya aktif bir şekilde başlıyor.

Hocam bu bilgileri nereden öğreniyorsunuz? Sinematik trailer'ın çıkış tarihine bakarak oyunun 7-8 sene geliştirildiğini düşünmeyin. Oyun Witcher 3 ve DLC'lerinin bitişine kadar aktif bir şekilde geliştirilmedi. Blood and Wine'ın geliştirilmesi bittiğinde firma CP2077 üstünde çalışmaya aktif bir şekilde başlıyor.
Aslında bunu düşünmek pek zor değil ama 8 yıldır geliştiriliyor demek daha basit geliyor sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı