Cyberpunk 2077 hangi hayatla başlanmalı?

Eki Görüntüle 773678

Ne oluyor ulan dedim :D

Şu anda Nomad ile oynuyorum, yarın halamlara gideceğim maalesef 3 gün boyunca oyunu oynayamayacağım.
Nomad, Street Kid, Corpo ile devam edeceğim ve sonrasında tam tersiyle oynayacağım. Malum işten ayrıldım ve şu anda bomboşum.
Hocam giriş ve diyaloglar dışında hiçbir farkı yokmuş üç arkaplan hikayesinin. Yanlış mı biliyorum?

Hocam giriş ve diyaloglar dışında hiçbir farkı yokmuş üç arka plan hikayesinin. Yanlış mı biliyorum?
Ben daha yeni başladım gibi bir şey, 3 hikayeyi oynadıktan sonra yorum yapabilirim.

Hocam teşekkürler. Yanlış etiketlemişim kusura bakmayın. Acaba neden bu sırayı izlediğinizi sorabilir miyim? Forumda Cyberpunk ile ilgili bir şey olunca yamacınıza geliyoruz hemen :D.
Çünkü ilk önce oyunun içine dalmak istiyorum, Nomad sakin geliyor. Sonrasında Street Kid ile devam edeceğim :)

İnince başlarım hocam izleminiz nedir? Spoiler vermeden dinliyoruz.
Hocam şuanlık 2.30 saat oynayabildim kısaca görüşlerimi belirteyim. Benim sistemimden dolayı low ayarları kullandım sonra geforce experienceden optimum ayalara geçtim fps olarak ortalama 50 60 arası fps aldım en yüksek 70fps gördüm, şimdilik fps drop yemedim hiç oyunu akıcı bir şekilde oynayabildim medium ayarlara geçince 40 50 arası fps almaya başladım. Önümüzdeki haftalarda optimizasyon sıkıntısını hallederler diye düşünüyorum. 1 tane altyazı buguyla karşılaştım hiç önemli değil patchlerle düzeltilir bunlar . Grafiklerle gelelim lowda oynadım ama gerçekten lowda dahi grafikler çok güzeldi tatmin etti beni :D tabi herkese göre değişebilir bu. Yapay zekası hoşuma gitti mesela sen birisiyle diyalog halindesin ve bekleme yaptığın seçenek ekranında konuştuğun kişi sana soruyor hey dostum orda mısın?, alo vs. şeyler söylüyor kontrol ediyor seni, bu özellik cidden hoştu. Silahlar konusunda daha çok tecrübem olmadı ama witcherdaki gibi loot topluyorsun bende gördüğüm ne varsa alıyorum lazım olur belki diye :D şimdilik söyleyeceklerim bu kadar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı