Cyberpunk 2077 hangi karakter ile oynayacaksınız?

Hocam başkasının Türkçe kurallarına uymaması nedeniyle sizin suçunuz yok iken alıntıladığınız mesajdan ban yiyebilirsiniz 🙂
Alıntıladım ancak düzelttim, o yüzden başta bunu belirttim :)

Karakterlere bakmadım ama lanet olası bir pislik gibi oynayacağım. Önüme geleni kesip, biçeceğim. Öyle bir şansım vardır sanırım.
Evet olacak, oyunun tek kuralı var o da kuralsızlık. Yani istediğin gibi takılabilirsin, kimse sana görev yap demeyecek. İster hırsız ol, istersen katil :)

Karakterlere bakmadım ama lanet olası bir pislik gibi oynayacağım. Önüme geleni kesip, biçeceğim. Öyle bir şansım vardır sanırım.
Mantis Blade diye bir silah var oyunda, bunu sormanız ayıp 😄

Siz hangi sınıf ile oyuna başlayacaksınız? Ben Nomad'i seçiyorum.

Ben ilk olarak Corbo ile başlamayı düşünüyorum. İş adamı hikayesini oynanışa nasıl entegre etmişler merak ediyorum. Keşke konuya ankette koysaydınız, çoğunluk ne düşünüyor merak ediyorum.

Son düzenleme:
Ben de ilk olarak Nomad ile başlamayı düşünüyorum. İş adamı hikayesini nasıl oynanışla entegre etmişler merak ediyorum. Keşke konuya ankette koysaydınız, çoğunluk ne düşünüyor merak ediyorum.
Ben de Nomad başlayacağım yabancı olduğum bir ortama, o ortama yabancı olan bir karakterle girmek en mantıklısı geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı