Cyberpunk 2077 için fazla olumsuz yorum gelmesi

Makaleler
4
Arkadaşlar merhaba. Cyberpunk 2077 için aşırı fazla olumsuz yorum geldi CDPR için. Bence bu yanlış bir tutum. Çünkü Cyberpunk 2077 2012'den beri şişirildi. İnsanlar çok mükemmel harika bir şey bekliyordu. Hangi oyun böyle oldu ki? Çok yükleniyorlar CDPR'ye. Onların da haksız olduğu konular var ama bence çok abartıldığı için böyle oldu. Ve buraya yeni bulduğum sözümü bırakıp gidiyorum: Hiçbir oyun Bug'sız değildir :D.

Arkadaşlar merhaba. Cyberpunk 2077 için aşırı fazla olumsuz yorum geldi CDPR için. Bence bu yanlış bir tutum. Çünkü Cyberpunk 2077 2012'den beri şişirildi. İnsanlar çok mükemmel harika bir şey bekliyordu. Hangi oyun böyle oldu ki? Çok yükleniyorlar CDPR'ye. Onların da haksız olduğu konular var ama bence çok abartıldığı için böyle oldu. Ve buraya yeni bulduğum sözümü bırakıp gidiyorum: Hiçbir oyun Bug'sız değildir :D.

Dünyanın en kötü oyunu gibi davranılıyor ben sevdim ve rahatsız edici buglarla karşılaşmadım Skyrim'i direkt oynayamadım buglardan ama ona hiçbir şey denmiyor nedense.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı