- Makaleler
- 6
Daha fazla
"AMD'ciler seri üzgün atıyor. DLSS 3.0 da ne, yeniyor mu içiliyor mu? Diye araştırmaya başladılar bile." şu cümlenin içerisinde nasıl bir farkındalık var? Burada küçümseme, aşağılama ve toksik bir hareket görüyorum. Mantıklı cümleler kurduğunuzda hak verirdim ama ben burada çok tuhaf tabirlere rastladım.Söylemin foruma katkısı farkındalık oluşturmak. Hala 2023 Yılında yazılımla çalışan bir cihazı kamyon motoru karşılaştırır gibi saf güç, kas gücü zırvasıyla falan karşılaştırıp öve öve bitiremeyen, yere göğe sığdıramayan ve bunların dediğini de ciddiye alan, yolundan giden bir kitle var.
Saf güç ayağına RTX 4080 yerine 7900XTX alanlar şimdi path tracing ve DLSS 3.0 ile CP2077 oynayanları gözleri yaşlı izliyor. RTX 4080 Alan adam teknolojik devrime canlı canlı tanık olurken GTX 980 zamanlarından kalma kafanın ürünü olan 7900XTX'e para gömmüş arkadaşlar RTX 4080 ile çekilmiş path tracing oynanış videoları izliyor. Kart normal RT açınca bile yamuluyor zaten. FSR 2.2 bile DLSS 2.4'e tam olarak rakip değil. FSR 3.0 da fos çıkacak. Çipten güç alan, donanım hızlandırmayla çalışan bir şeye safi yazılım asla yetişemez. Kendim de AMD sistem kullanıyorum. İş bilmez beceriksiz AMD yüzünden Nvidia tekeline kaldık. AMD'nin beceriksizliği yüzünden yakında orta seviye Nvidia GPU 1500 dolar olacak ben buna deliriyorum. Adamlar teknolojiye ön ayak oluyor, AMD peşinden gitmek yerine sadece izliyor.
Sizin fos çıkacak, rakip olamaz, asla yetişemez gibi söylemleriniz rekabet halindeki firmalara ve kullanıcılara farkındalık oluşturmak yerine kötücül bir tavır aşılıyor. Nvidia zaten öncü. Bu öncülük 2-3 seriyle AMD'ye geçecek değil. AMD'nin asıl amacı da hiçbir zaman için RT olmadı. Bu konuda da kendilerini yeni yeni geliştiriyorlar. Intel bile sektöre bir tarafından girdi. Gelişime açık olmayı destekleyeceğinize böyle kötülerseniz bu iş bir yere varmaz.