Cyberpunk 2077 incelemesi

Makaleler
4
Oyunu sevmedim diyebilirim, bana göre bu kadar özene bözene karakter oluşturduğumuz bir oyun 3. şahıs olmalıydı. Bu birinci hataları bana göre, oyunda aşırı fazla konuşma var, aşırı karışık bir atmosfer var, İngilizce bilmeyenler altyazı veya üst yazı okumaktan oyunu anlayabiliyorlarsa veya ortamı seyredebiliyorlarsa helal olsun onlara, savaş mekanikleri iğrenç ötesi.

Adama tüfekle 10 HS atıyorum, öyle ölüyor. Oyundan her çıkıştan sonra tekrar açtığımda İngilizceye dönüyor. İç daraltıcı bir şehir, her yerde grafitiler, rengarenk ışıklar, kapalı daracık ortamlar insan demeye 1000 şahit mahlukatlar ve görev adamları dışında çoğuyla sohbet edemiyorsunuz, konuşmak için durduğunuzda ezberletilmiş cümleleri tekrarlayıp duruyorlar.

Hikayesi güzel, ben şirket elemanını seçtim hikaye sıradan bir Hollywood film hikayesine benziyor. Karışık ve acaba oyun sonuna kadar doldurabilecek miyim diye kara kara düşündüren skilleri var. GTA V'de bile vuruş hissiyatı daha iyiydi. En azından kafaya tek yiyorlardı. Burada çatışma esnasında makine mi hackleyeceksin, düz mü çatışacaksın, gizli mi gideceksin diye düşün dur. Ha bir de savaşa girmeden önce veya savaş esnasında yolunu çiz diyenler gelmeden belirteyim oyun sana nasıl gitmek istediğini sormuyor çoğu çatışmada, ansızın baskın oluyor sen gizlilik kasmışsın, bir anda top tüfek makine fightının içinde buluyorsun kendini. Para verip de alanlara selam olsun.

Son düzenleme:
Oyunun 7 yıldır hazırlanıp da bol bol hata ve optimizasyon sorunu ile gelmesi de cabası.
5600 XT Gaming X ile oynuyorum, oyunun 5-6 ayarını tamamen düşüğe getiriyorum 64 FPS, yükseğe getiriyorum 57 FPS, bu kadar az fark olmamalı. Herhalde AMD buna bir düzenleme getirir, oyundan olduğunu sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İç daraltıcı bir şehir, her yerde grafitiler, rengarenk ışıklar, kapalı daracık ortamlar insan demeye 1000 şahit mahlukatlar ve görev adamları dışında çoğuyla sohbet edemiyorsunuz, konuşmak için durduğunuzda ezberletilmiş cümleleri tekrarlayıp duruyorlar.
Ne bekliyordun? Cyberpunk oyunun adı GTA değil.

her yerde grafitiler, rengarenk ışıklar, kapalı daracık ortamlar insan demeye 1000 şahit mahlukatlar
Oyunun geçtiği dönemi biliyorsunuz herhalde, koskoca CYBERPUNK yazıyor.
oyunda aşırı fazla konuşma var, aşırı karışık bir atmosfer var, İngilizce bilmeyenler altyazı veya üst yazı okumaktan oyunu anlayabiliyorlarsa veya ortamı seyredebiliyorlarsa helal olsun onlara
RPG oyunundan başka ne bekliyordun ki?
oyun 3. şahıs olmalıydı
Çok değil en fazla 1 aya TPS modu gelir modçular tarafından, karakterimizin her yeri modelli çünkü.
Burada çatışma esnasında makine mi hackleyeceksin, düz mü çatışacaksın, gizli mi gideceksin diye düşün dur
Oynadığı en kompleks oyun PUBG olan tayfadansan zor gelmesi çok doğal.
Oyunun 7 yıldır hazırlanıp
7 yıl önce duyuruldu. Witcher 3'ün 2015'de çıktığını unutuyorsunuz. CDPR o dönemde 2 oyunu aynı anda yapacak kadar büyük bir firma değildi.

Onun dışında herkes her oyunu beğenecek diye bir şey yok. Şimdi CP fanboyu damgası yerim, ben kaçar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı