Cyberpunk 2077 iyi değil!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ubisoft un torunu olsa gerek. Çok bug var çünkü duyduğuma göre.

Sistemim yetmiyor demiyorsun, çöp diyorsun tamam esprisini yapıyoruz. Bug var diyoruz çok. Daha yeni bir firma bu oyunu yaptı. İlerleyen güncellemelerde düzelteceklerdir. Gerçekten çirkin bir zihniyetsiniz.
Çok yeni bir firma değiller. Ayrıca bug derken espri yapmıyoruz. Ben oyunu iade ettim. Şimdi sistemin yetmiyor deme.

Sevmeyenler neden "Sevmiyorum, sevmedim, sevmem, sevemem" tarzında takılıyor? Tamam sevmiyorsanız sevmeyin. Seven var ve oynuyor. Size zorla "Al bu oynayacaksın hemen bitireceksin" diye bir şey demiyorlar. Sanki oynadığımız bütün oyunlar tamamen düzgün, sıfır hatalı da Cyperpunk balon. Tamam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şunu falan görüp bana hala bu oyunu savunan ve “ama abeee grafikler vöğğğ” diyenler varsa, fikirlerine saygım sonsuz ama bu oyun benim için çöptür! Böylesine basit bir bug bile olmamalı. Şaka gibi bir kitle var karşımızda cidden.

Yani her oyunda olabilecek şeyler düzeltilir daha yeni oyun ama harbi saçmaymış :D.

Tamam anladık, çöp. Rahat bırakın bizi. Bu kaçıncı konu? Salın şu oyunu yahu yeter! Oyun daha yeni çıktı ve CDPR acemi bir firma. Eğer bu hatalar 2-3 ay sonrada devam ederse size hak veririm. Şu an oyunun hatalarını eleştirmek mantıksız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı