Cyberpunk 2077 iyi değil!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece şu videoya bakmanız yeterli. Ben buglu oyun gördüm de bu kadarını görmedim. Her detayında bug olur mu bir oyunun kardeşim ya?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece şu videoya bakmanız yeterli. Ben buglu oyun gördüm de bu kadarını görmedim. Her detayında bug olur mu bir oyunun kardeşim ya?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Etrafa dönerek NPC'leri yok etmek mümkün, sonuçta 2077 yıldındayız.

Oyunu beğenen kişiler hakkında aklımda birkaç teori var. Öncelikle bu kişiler Cyberpunk'un çıkmadan önce CDPR'nin kitleye ne vaadler sunduğunu ve çıktıktan sonra neler verdiğini bildiklerini sanmıyorum. Bunları bilmedikleri için ve bu bilgisizlik ile oynayarak üstüne kendilerince farklı beklentilerini tatmin ederek oyunu oynadıkları için beğenebiliyorlar. Bir de yeterince RPG oyun deneyimine ve FPS aksiyon tabanlı oyunlarada aşina olduklarını sanmıyorum bu kişilerin. Diğer yandan muhtemelen fanboy oluyor bu kişiler ya da Uber ötesi sistemlere sahip oldukları için RTX 3000 serisi kalibresindeki ekran kartlarıyla oyunu minimum sorunla oynadıklarından fark edemiyorlar. Çünkü başka bir açıklaması olamaz bir oyuncunun bu oyunu beğenebilmesinin bir yolu yok. Çünkü ortada oyun yok aslında. Sadece kurulmuş bir fantezinin delik deşik bir kabuğu var.

Şimdi öncelikle şunu belirtmek lazım. Evet oyun bug dolu. Teknik hatalar, PS tarafındaki sorunlar, optimizasyon sorunları bir dünya sıkıntısı var oyunun. Ancak insanlar bunlara odaklanmaktan oyunu değerlendiremedi resmen. Yani normalde bir oyunun hikayesi, grafikleri, karakterleri, atmosferi değerlendirilir. Bunda henüz o aşamaya geçemedik çünkü oyun sorun dolu. Açıkcası ben oyunu oynadığım süre boyunca öyle büyük bir bug yaşamadım ayrıca şehir merkezi dışında ultra ayarlarda drop vs. de yaşamadım. Her neyse oyun teknik sorunlarını dışarıda bırakırsak gerçekten güzel bir oyun. Hatta hatalar düzeldikten sonra şunu net bir şekilde ifade edeyim, bu oyun CDPR'in yaptığı en iyi oyun.

Şimdi öncelikle şunu belirtmek lazım. Evet oyun bug dolu. Teknik hatalar, PS tarafındaki sorunlar, optimizasyon sorunları bir dünya sıkıntısı var oyunun. Ancak insanlar bunlara odaklanmaktan oyunu değerlendiremedi resmen. Yani normalde bir oyunun hikayesi, grafikleri, karakterleri, atmosferi değerlendirilir. Bunda henüz o aşamaya geçemedik çünkü oyun sorun dolu. Açıkcası ben oyunu oynadığım süre boyunca öyle büyük bir bug yaşamadım ayrıca şehir merkezi dışında ultra ayarlarda drop vs. de yaşamadım. Her neyse oyun teknik sorunlarını dışarıda bırakırsak gerçekten güzel bir oyun. Hatta hatalar düzeldikten sonra şunu net bir şekilde ifade edeyim, bu oyun CDPR'in yaptığı en iyi oyun.

Witcher 3 bile sırf şu oyunu kurtarmak için bitirdiniz ya pes artık.

1608410823895.png

"Demiştim" demekten başka bir şey diyemem.

Tüm konularda dedim, burada da diyeceğim. Oyun iyi, fakat pazarlaması çok kötü ve ters yapıldı. Bu oyun RPG değil! Aksiyon oyunu olarak bakmak lazım. Bug ve optimizasyon konusunda haklısınız. 2060 ile düşük ayarlarda şehir içinde 28 FPS'ye kadar düştü, genelde 45 ile oynuyorum. Düzeltmeler bile CDPR'ın imajı battı.

Witcher 3 bile sırf şu oyunu kurtarmak için bitirdiniz ya pes artık.
Ben o bahsettiğiniz fanboylardan değilim. Hatta bu oyunu sosyalde defalarca yerdim. Fakat iki taraf var ve iki tarafta katı düşünüyor. Yani bir tarafta oyundan aşırı nefret edenler, bir tarafta aşırı sevenler. Bunun bir orta yolu var değil mi? Oyunun iyi ve kötü yönlerini ortaya koyup bir sonuca varabiliriz. Ben de diyorum ki teknik sorunları olan fakat bu sorunlar halledildiğinde gerçekten başarılı sayılabilecek bir oyun. Bu arada ben Witcher 3'ü hiç sevmiyorum. Oyunun oynanış mekanikleri, hissiyatı her şeyi ile başımi döndürerek zorla bitirdiğim bir oyun. Güzel hikayesi var fakat oynanışı çok yorucu. Bu yüzden bana göre Cyberpunk 2077, Witcher 3'ten güzel. Altını çiziyorum : Bana göre.
Tüm konularda dedim, burada da diyeceğim. Oyun iyi, fakat pazarlaması çok kötü ve ters yapıldı. Bu oyun RPG değil! Aksiyon oyunu olarak bakmak lazım. Bug ve optimizasyon konusunda haklısınız. 2060 ile düşük ayarlarda şehir içinde 28 FPS'ye kadar düştü, genelde 45 ile oynuyorum. Düzeltmeler bile CDPR'ın imajı battı.
Bildiğim kadarıyla oyunun RPG etiketini kaldırmıştı CDPR.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı