Cyberpunk 2077 Metacritic'te sınıfta kaldı

Alikaplan801

Decipat
Makaleler
7
Herkesin büyük umutlar ile beklediği, çıktığında optimizasyon ve bug sorunları ile karşı karşıya kalan Cyberpunk 2077, Metacritic puanlarında sınıfta kaldı.

PS4 tarafında 2.6 puan aldı:

Xbox One tarafında 3.3 puan aldı:

PC tarafında 90 / 6.6 puan aldı:

Verilen oyların kullanıcılar tarafından verildiğini unutmayalım. İlerleyen zamanlarda oyunda yer alan sorunlar düzeltilir ise, puanlar değişebilir.

Oyun PS4 ve Xbox One kısmına büyük downgrade yediği için böyle. Gösterilen oyun ile çıkan oyun arasında dağlar kadar fark var çünkü.
Dedik biz paralar hesaba yatmış diye. Asla inanmayın çıkıştan önce verilen o şişirilmiş puanlara.
Eğer sağlam bir PC'ye sahipseniz oyun çok güzel gözüküyor.

Oyun PS4 ve Xbox One kısmına büyük downgrade yediği için böyle. Gösterilen oyun ile çıkan oyun arasında dağlar kadar fark var çünkü.

Eğer sağlam bir PC'ye sahipseniz oyun çok güzel gözüküyor.
Sağlam PC dediğiniz RTX 3080 ve 3090 ekran kartlı sistemler sanırım.

Yani? Yurtdışında 500 dolar olunca ne yapabilirim?
RTX 3070 satın alabilirsiniz:
rtx.PNG

RTX 3070 satın alabilirsiniz:
Eki Görüntüle 778020
Ben size 500 dolar olunca ne yapabilirim diyorum siz bana RTX 3070 alırsın diyorsunuz. Orada 500 dolar olunca ne yapmam gerekiyor ağlamam mı gerekiyor? Ben yurtdışında değil Türkiye'de yaşıyorum farkındaysanız. Ülke ekonomisi körü kabul ediyorum ancak sizin yorumunuz gerçekten aşırı saçma.

PS4 sürümünü bizzat oynama şansı buldum; Oyun'un kaplamaları rezalet bir şekilde, adamın kafasını sağa sola çevirdiğinizde FPS 15'lere kadar düşüyor, kasma sorunu sürekli var, arada bir crash verip atıyor, vs vs. oyun oynanamıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı