Cyberpunk 2077 ne zaman kırılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyun kırılmaz neyi kırsınlar oyunun kutusunu mu kırsınlar? Olmayan korumayı maalesef kıramıyoruz.

Korsana karşı olursunuz anlarım da oynayanlar oynasın işte. Korsana karşıysanız da kendi oyununuzu satın alın, keyfine bakın. Her koyun kendi bacağından asılır. Sürekli bir kavga, tartışma çıkarmanın anlamı yok.

Korsan oynayanlar da her yerde ben korsan oynuyorum deyip, orijinal oynayanları enayi yerine koymasa keşke. İki taraf da birbirine saldırmak için can atıyor.

Ayrıca oyunun kırılmasına gerek yok, çünkü oyunda koruma yok. Oyun çıktığı gün birisi malum sitelerde zaten paylaşacaktır.

Gerçekten anlamıyorum paran yoksa oynama diyenleri. Parası olan zaten gider alır arkadaşım neden yıkık gibi korsan oynasın. Demek ki o kadar parayı harcarken canı yanıyor ki korsan indiriyor. Emek hırsızlığını düşünmeden önce düşünmemiz gereken farklı şeyler de var. Oyun fiyatlandırmada Avrupa olarak baz alınmamız, yabancı kura ve alım gücüne göre zorlayıcı fiyatların olması gibi emek hırsızlığı değildir bu. Sadece diğer insanların alabildiği zevkten mahrum kalmak istemeyen insanların yaptığı basit bir acizlik hepsi bu. Bir oyuna 250 lira verirse ertesi gün faturasını ödeyemeyecek insanlar olabilir yani bilemezsin böyle düşmanca hiçbir konuda birbirimize yaklaşmamalıyız.
Asıl emek hırsızlığı asıl sorun olan nokta aşağı yukarı 300 dolar civarlarında asgari ücret alan bir ülkede yaşamamız... İnsanlara yüklenmeyin oyunlar pahalı aşırı pahalı. 250 lirayı 15-20 lira gibi konuşuyorsunuz.

Hâlâ neyin tartışması yapılıyor?

Parası olan alır; olmayan NO-DRM olduğu için (bence) korsan adı altında olmayacağını için bedavaya oynayabilir. Bu kadar basit bir şeyi paragraflarca anlatmanın lüzmu yok.

İnternette gezerken merak edip acaba kırıldı mı dedim ve bir de ne göreyim?P''ate Bay'da çoktan kırılmış. Olacağı buydu.(Siteyi anlayan anlar, banlanma söz konusu olmasın diye ismini böyle yazdım.)

İnternette gezerken merak edip acaba kırıldı mı dedim ve bir de ne göreyim?P''ate Bay'da çoktan kırılmış. Olacağı buydu.(Siteyi anlayan anlar, banlanma söz konusu olmasın diye ismini böyle yazdım.)
Bahsettiğin yerde oyunun preload kısmı verildi sadece. Güncelleme paketi ile gelecek sürüm yarın erişilebilir hale gelir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı