Cyberpunk 2077 nedir?

Tamamını izlememişsin sanırım, yada benim izlediğimi izlememişsin. Benim dediğim 2 gün önce çıktı. Arabayla garaj kapısının içinden geçti herif. animasyonların hepsi bozuk. Sen farklı bir leak izlemişsin bence.
Bilemiyorum ama evet 1 dakka falan izleyip kapattım. Oyuna karşı beklentim yok çünkü oynayamıcağım.

Nereden geldiği meçhul leak'e göre mi yargılayacağız oyunu? Parasını verip aldım, neden leak izleyeyim? Hadi almamış olayım, daha çıkmamış ve son halini yansıtmadığı kuvvetle muhtemel olan bir şeyi neden baz alayım?
Çünkü leak yeni bir leak ve oyunun büyük ihtimalle son versiyonunu temsil ediyor. O yüzden.

Leak'in nerden geldiği ise belli, BestBuy Collector Edition Alanlara yanlışlıkla oyunları erkenden göndermiş, biriside youtube'dan stream etmiş oyunu 24 dakika. Kaldırıldı ama video. Çoğu insan oyunun ilk gününde kocaman bir update gelip tüm oyunu düzelteceğini söylüyor, ki bu bence hiç gerçekçi değil. Bu kocaman oyunun sadece 24 dakikasında bu kadar glitch gördüysek diğer kalanının nasıl olduğunu hayal edemiyorum. Bende istiyorum bu oyunun güzel olmasını ama şuan balon gibi gözüküyor. Bu oyunu 1 haftada tamamen düzelteceklerine pek inanmıyorum ama bende çok umuyorum.

Nereden geldiği meçhul leak'e göre mi yargılayacağız oyunu? Parasını verip aldım, neden leak izleyeyim? Hadi almamış olayım, daha çıkmamış ve son halini yansıtmadığı kuvvetle muhtemel olan bir şeyi neden baz alayım?
Bu oyunun traileri değil oynanışı ve çıkış tarihine yakın bir oynanış. Yani bütün bugları fixlemek için en az bir kaç ay ertelemeleri lazım.
Kanıtlayabilir misin? Kanıtlayamazsın. Nokta.
Ha o kadar kolay ha? Yav bi git allah aşkına.-10 falan mısın? Nokta diyince havali mı oluyorsun?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı