Cyberpunk 2077 optimizasyon sorunu yaşıyor musunuz?

sa

Dosya Ekleri

• image_2020-12-14_060511.png
    image_2020-12-14_060511.png
    600,3 KB · Görüntüleme: 80
Arkadaşlar son gelen haberlere göre, cyberbunk amd işlemcileri için dar boğaz yapıyormuş. Bunun sebebi ise, Intel C++ derlemesi Ryzen işlemcilerin sanal çekirdeklerinin çalışmasını engelliyor.
c ++ derleme sorununu çözdükten sonra 10-20 fps artış gözlenmekteymiş. Ben şimdi sorunu çözüp denedikten sonra, edindiğim değerleri sizinle paylaşıcam.

Arkadaşlar son gelen haberlere göre, cyberbunk amd işlemcileri için dar boğaz yapıyormuş. Bunun sebebi ise, Intel C++ derlemesi Ryzen işlemcilerin sanal çekirdeklerinin çalışmasını engelliyor.
c ++ derleme sorununu çözdükten sonra 10-20 fps artış gözlenmekteymiş. Ben şimdi sorunu çözüp denedikten sonra, edindiğim değerleri sizinle paylaşıcam.
Nasıl çözüldüğünü anlatirdan çok iyi iyilik yapmış olursun hocam

Donanım arşivi paylaştı o videoyu.
Arkadaşlar ben test ettim.Gtx 1660ti R5 2600 sistemim var.Evet işe yariyor ama çok fazla fps arttmıyor.İşlemci %60 civarında kullaniliyoken %90 %95 lere cikti fpsde 5 8 fps artti.Açıkcası ben yapmadım İşlemci o kadar yükte 77 dereceleri gördü.Evet işe yarıyor ama 6 7 fps için cpumu o şekilde kullanmak istemedim.İşlemci soğutucusu iyi olan yapabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı