Cyberpunk 2077 Patch 2.21 çıktı!

Benim 3080 için gelen güncelleme: hiçbir şey.
DLSS, DLAA ve DLSS RR için gelen yeni transformer modeli sizin ve RTX 20 kullanıcıları için de kullanılabilir durumda.
Yeni Frame Gen modeli(MFG değil) sadece RTX 40 ve 50'de var.

Benim 3080 için gelen güncelleme: hiçbir şey.

NVIDIA RTX 3000 serisine yazılımsal FG getirmeye çalışıyor. Donanımsal mümkün mü bilmiyorum ama mümkünse donanımsal olarak getirme ihtimali de var.

DLSS 4'ün FG-MFG özellikleri hariç diğer tüm özellikleri kartınızda mevcut olacak gelen güncelleme ile.

Bunu oyunda neler yapılabiliyor görev dışında? Normalde bir oyunu oynar, bitirir ve sileriz. Oynayanları görüyorum uzun süre vakit geçiriyor. Ne yapıyorsunuz bu kadar?

Bunu oyunda neler yapılabiliyor görev dışında? Normalde bir oyunu oynar, bitirir ve sileriz. Oynayanları görüyorum uzun süre vakit geçiriyor. Ne yapıyorsunuz bu kadar?

Yan görevler var onun dışında bende pek bir şey bulamadım yapacak, açık dünya zaten kötü kimseyle etkileşime geçemiyorsunuz, adamlara silah vb doğrultunca bile öyle bir dünyada olmalarına rağmen kaçıyorlar hiçbir tepki vermeyip. Araç özelleştirme yok ve karakter özelleştirme çok basit saçlar dışında bir şey yok, şehir çok kötü görsellik dışında. Oynanacak oyun ama bir artısı olduğunu düşünmüyorum keşke 2-3 sene daha uğraşsalardı en azından düzgün bir ortam yaratırlardı, büyük bir potansiyeli harcamışlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı