Cyberpunk 2077 Resmî Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Sisteminiz "Cyberpunk 2077" için hazır mı?

  • Evet, istediğim ayarlarda oynayabileceğim.

  • Tam olarak değil, ayar kısman gerekecek.

  • Hayır, sistem gereksinimlerim yetersiz.


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
3 yaşını aşmış Pascal ve Polaris kartın mimari olarak çok fark edeceğini düşünmüyorum böylesi yeni bir oyuna. Önerilen kısmındaki R9 daha da eski bir kart. Yoksa bunlar AMD kartları yanlış taraflara mı koydular?
Hocam oyun yeni de yeni olmasına 7 sene önce traileri yayınlanmıştı piyasadaki bütün kartları gördü herhalde yapım aşamasında :)
 
Cyberpunk 2077 ne zaman çıkacak? Bazı siteler 17 Eylül diyor. Kesin bilgisi olan yazabilir mi?
19 Kasımda çıkacak, normalde 17 Eylül idi ancak pandemiden dolayı mecbur ertelediler.
 
GTX 1660 R5 3600 hangi ayarlarda oynatır? Sizce ileride kendilerine yoğun üye çekmek amacıyla game pass gibi sistemlere gelebilir mi? Oyun bundan 7-8 ay sonra indirimler ile ne kadar fiyata düşer? Cevaplayabilecek birileri var mıdır acaba?
 
Hocam oyun yeni de yeni olmasına 7 sene önce traileri yayınlanmıştı piyasadaki bütün kartları gördü herhalde yapım aşamasında :)

Biliyorum geçen hafta bunu yazmıştım örneğin;
Kaç yıldır geliştirilen oyun, ona göre bir grafik motoru var gidip RTX 3090 istemeyecek. Şu anda piyasadaki giriş/orta seviye kartlar 1080P'de orta/yüksek ayarlarda düzgün FPS değerlerinde oynatacaktır.

Ek olarak 1660S ultra ayarlarda oynatır. Tabii bu ayarlar çok abartı olursa hairworks vb. gibi ayarlar yüksek seviyesine çekilebilir ağır FPS kaybı olmaması için. Bunlar tamamen tahmin şu anda. 1080P ultra için 5600 XT ve 2060 gibi kas gücü yüksek kartlar ideal olabilir özellikle yoğun bölgelerde.
 
Tüm yorumları okuyamadım ama umarım "kırılınca oynarız artık" tarzı yorumlar yazılmamıştır. Kaç senede geliştirildi, kaç milyar dolar para harcandı ya parasını verin oynayın ya hiç oynamayın. Neyse şimdi kavga çıkıp konunun kilitlenmesini de istemem.

Açıkçası çok sevindim. Yüksek ayarlarda oynayabileceğim. 75 Hz ile o ekran kartını rezil ediyorsun diyenler nerede? 😅 😂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı