Satışlarımız devam ediyor. Mümkünse Papara, Tosla veya ininal alabilirim.
Hocam Instagram'dan ulaşsam size?
Satışlarımız devam ediyor. Mümkünse Papara, Tosla veya ininal alabilirim.
Tabii ki hocam, Instagram'ı indirip haber vereceğim size. Yüklü değil de.Hocam Instagram'dan ulaşsam size?
Hocam henüz yazmadınız ama, bir problem yoktur umarım.Hocam Instagram'dan ulaşsam size?
Merhaba hocalarım. Elimde Cyberpunk 2077 bulunan bir hesap var. Offline kullanabiliyorsunuz ama Online kullanabileceğinizi pek sanmıyorum. İstemediğim Steam oyunları dışında her türlü ödemeye açığım. Yanlış anlamayın, oyun da verebilirsiniz ama 4 TL'ye beğeneceğimi sanmıyorum. Bu arada ödemeyi Papara'dan yaparsanız daha mutlu olurum. Çünkü ininal boş boş para kesiyor. Benim elime 4 TL net olarak geçmesi lazım, vergileri size bırakıyorum. Ciddi alıcılara iletişim adresimi bırakabilirim.
Bu arada cidden ucuz bir fiyat bence 4 TL, bence kaçırmadan alın. Bu fiyata bulabileceğinizi sanmıyorum.
Bu arada biraz zaman geçince 2 TL falan arttırabilirim fiyatı.
Hocam 50 TL isteyemem ki. Ortak hesap olduğu için online oynayamıyorsunuz. 10 TL'ye, hatta 5 TL'ye satan yerler de var. Ben sadece biraz daha ucuza satıyorum. Teşekkür ederim.Hocam insan en az 50 TL falan ister.
Tek kelimeyle kralsınız.
Sistem kaldırsa alırdım, sistemi iyi olan bu arkadaşla iletişime geçsin bence.
Hocam insan en az 50 TL falan ister.
Tek kelimeyle kralsınız.
Sistem kaldırsa alırdım, sistemi iyi olan bu arkadaşla iletişime geçsin bence.
Hocam biraz abartmadınız mı sanki? 35 TL civarı para kazandım, 10 TL zaten oyun masrafı. Bence çok da abartmaya gerek yok.Hocam niye 50TL istesin kendi hesabı değil zaten 4TL'ye gayet iyi kâr etti.
Hocam biraz abartmadınız mı sanki? 35 TL civarı para kazandım, 10 TL zaten oyun masrafı. Bence çok da abartmaya gerek yok.
O zaman doğrudur hocam.Hocam ben abartmadım arkadaş abartmış niye 50TL isteyesiniz onu demek istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.