Tabii ki hocam. Telegram'dan falan bana ulaşırsanız hesabımı gönderebilirim. Tosla'da zaten para falan kesmiyor. Ama Tosla'da biraz daha pahalıya satmayı planlıyorum. Çünkü hesap genellikle beleşe geliyor referansla. Ama son kez size 4 TL'ye verebilirim Tosla'dan.
Hocam çevrimdışı hesapta bir sürü kişi oynuyor. Aynı anda herkes oynayabilir, ama online sadece 1 kişi oynayabiliyor aynı anda. Sorun olmuyor yani oyunda.
Bu arada bu sistem nasıl işliyor? Aynı anda 1'den fazla kişi oynayabiliyor mu? Bildiğim kadarıyla Steam hesabını başkalarına vermen yasak. Tıpkı VPN kullanıp farklı para birimleriyle oyun satın almanın yasak olması gibi.
Aynısının laciverti ama en azından virüs, trojan derdin olmadan oynuyorsun. Herkes offline oynuyor kimsenin birbirinden haberi bile olmuyor. Düşük bütçe için güzel bir sistem.
Aynısının laciverti ama en azından virüs, trojan derdin olmadan oynuyorsun. Herkes offline oynuyor kimsenin birbirinden haberi bile olmuyor. Düşük bütçe için güzel bir sistem.
Bir de yapımcıların bu parayı hak edecek bir oyun yaptığını pek sanmıyorum. Kapitalizmin önderlerinden biri yine yapımcıları. O yüzden böyle firmalara bu parayı vermeyi pek sevmiyorum.