Satılık Cyberpunk 2077 Sadece 4 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar oyunda hikayeler çakışmıyor mu?
Ben hesaba girip GeForce Now'dan oynasam sorun olmucak mı?
Ben sonuçta sizin girdiğini aynı steam hesabına gireceğim.
Hocam ben denediğimde bir sorun çıkmamıştı. Bence olmaz. Olursa söylersiniz zaten, iade alabilirim isterseniz.

Arkadaşlar oyunda hikayeler çakışmıyor mu?
Ben hesaba girip GeForce Now'dan oynasam sorun olmucak mı?
Ben sonuçta sizin girdiğini aynı steam hesabına gireceğim.
Hikayeler çakışmıyor çevrimdışı modda oynadığınız için sanırım. Ben GeForce NOW'dan girdim ancak oyuna başlamadım bilgisayarda olmadığım için. Çevrimdışı moda geçmek için siz de olmayan bir oyunu çalıştırın, sizi mağazaya atacak. Sol üstten çevrimdışı moda geçebilirsiniz. Yarın sabah geri dönüş yaparım yani bilgisayara geçince.

Oyunu indirip Steam'i çevrimdışı moda alıp mı oynayacağım?
Yok hocam oyunu indirmenize gerek yok. GeForce'a gireceksiniz, Steam hesabını senkronize edeceksiniz. Sonra sizde olmayan bir oyuna gireceksiniz, sizi mağazaya yönlendirecek. Oradan çevrimdışı moda alıp istediğiniz gibi oynayacaksınız.

Bu arada bu sistem nasıl işliyor? Aynı anda 1'den fazla kişi oynayabiliyor mu? Bildiğim kadarıyla Steam hesabını başkalarına vermen yasak. Tıpkı VPN kullanıp farklı para birimleriyle oyun satın almanın yasak olması gibi.

GFN ile sorun olmaz ise alabilirim.

Bu arada bu sistem nasıl işliyor? Aynı anda 1'den fazla kişi oynayabiliyor mu? Bildiğim kadarıyla Steam hesabını başkalarına vermen yasak. Tıpkı VPN kullanıp farklı para birimleriyle oyun satın almanın yasak olması gibi.
Hocam çevrimdışı hesapta bir sürü kişi oynuyor. Aynı anda herkes oynayabilir, ama online sadece 1 kişi oynayabiliyor aynı anda. Sorun olmuyor yani oyunda.
GFN ile sorun olmaz ise alabilirim.
Tabii ki hocam. 2 kişi zaten GeForce için aldı, siz de kullanabilirsiniz. Bir sorun çıkmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı