GFN save dosyalarını buluta kaydettiği için sorun olmuyor.GFN için bu save işi nasıl olacak? Giriş yaptığım GOG hesabıyla mı? Bu konu hakkında hiç bilgim yok.
Birden fazla kişi kullandığı için karışıklık olmasın diye sormuştum. Bir sorun yok herhalde?GFN save dosyalarını buluta kaydettiği için sorun olmuyor.
Olmaz herhalde. Emin değilseniz yarın sabah bilgisayara geçince gireceğim oyuna. Size geri dönüş yaparım kayıt konusunda.Birden fazla kişi kullandığı için karışıklık olmasın diye sormuştum. Bir sorun yok herhalde?
Hocalarım yeni satışlar için mümkünse Papara üzerinden yapılırsa sevinirim. Bir oyun almak istiyorum da. Stoklar sınırsızdır, isteyen herkes alabilir. Bekliyorum.
Hocam Telegram olur, Steam olur, Discord olur, fark etmez.Hocam nereden ulaşalım?
Ben de GFN üzerinden oynuyorum 1-2 saat oynadım kayıt sorunu yaşamadım şimdiye kadar. Kaydettigim yerden devam edebiliyorum. Başkasının kaydı falan gelmedi yani.Birden fazla kişi kullandığı için karışıklık olmasın diye sormuştum. Bir sorun yok herhalde?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.