Cyberpunk 2077 tekrar zamlandı!

Zamanında 125₺ iken Steam'den almadım, ilk zam gelince panikle Epic Games'den aldım 125₺'ye.

Hala fırsat varken Epic'den alın.

Ölelim o zaman........... Türk gençleri oyun oynayamaz hale geldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu devirde korsan kullananlara laf edenlere, klasik argümanlar ile gelenlere hiçbir şey demiyorum....

Zamanında 500 liraya çıktığında fiyatı makul dediğimde millet saldırmıştı ama öyle gerçekten, 60 dolarlık bir oyunun 500-600 lira civarında satılması günümüz ekonomisinde yapımcının para kazanabilmesi ile oyuncunun satın alabilmesi arasında en makul ve oluru olan miktar. Asgari maaş 1000’den 8000’e çıkmışken, oyunların 100 lira kalmasını beklemek anlamsız. 800 lira, çok mu? Evet, çok ama bir yandan da mevcut kurla çarpınca indirimli bile sayılıyor. Komik gerçekten. EA, Activision gibi 1200’leri gözünü kırpmadan yazdığı günler de uzak değil gibi. Yine de oyuncu dostu, Türkleri sever diye milletçe övdüğümüz firmadan bu kadar sık aralıklarla zam görmek de biraz şaşırtmıyor değil. Kaldı ki son zamlarından bu yana dolarda büyük bir artış da yoktu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı