Pardon?Hala ucuz RTX'i en iyi şekilde kullanan, çok ama çok iyi grafikleri olan, hikayesi ve Map'i gayet güzel olan ve daha çok şeyi barındıran bir oyun. CoD MW2 bile bin TL ise bunun 2 bin TL olması gerek.
Pardon?Hala ucuz RTX'i en iyi şekilde kullanan, çok ama çok iyi grafikleri olan, hikayesi ve Map'i gayet güzel olan ve daha çok şeyi barındıran bir oyun. CoD MW2 bile bin TL ise bunun 2 bin TL olması gerek.
Ne oldu hocam?Pardon?
Hocam ucuz muamelesi yapmışsınız onu dedim. Evet Cod gibi bir oyun bile 1300 lira ama 800 TL çok para. O paraya Ssd aldım ben 2 ay önce.Ne oldu hocam?
Hocam millet bu oyunu oynamak için yüz bin TL pc topluyor. 100 bin TL'lik sistem gerektiren teknolojiye 800 TL çok değil.Hocam ucuz muamelesi yapmışsınız onu dedim. Evet Cod gibi bir oyun bile 1300 lira ama 800 TL çok para. O paraya Ssd aldım ben 2 ay önce.
100 bin Tl mi? Yok artık. Hocam herkes 8k çözünürlükte Rtx açıp oynamıyor. 13 bin TL'lik kasalarla ultrada oynanıyor oyun. Abartmayın. Düşünün pcnizin 13 te birini veriyorsunuz tek oyun için.Hocam millet bu oyunu oynamak için yüz bin TL pc topluyor. 100 bin TL'lik sistem gerektiren teknolojiye 800 TL çok değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.