Cyberpunk 2077 Tüm Steam Başarımları

Türkçene hayran kaldım bu kadar güzel cümle olamaz bu bir.
Kendisini başka konuda kolay kolay hile kullanmadığını oyununun zevkini kaçırdığını ve sadece 1,2 oyunda kullandığını okudum.
Bence 7 saatte kendi yapamadığınız şeyi başkası da yapamaz düşüncesine girmeyin. Sizin Cyberpunk aldığınız bile muamma.

Edit denen bir şey var ya hani. Cümleyi editlemeden paylaşmışım. Anlaşılan buraya sadece sataşmak için gelmişsin. Ayrıca Cyberpunk almayan biri bile oyunun 7 saatte bitmeyeceğini akıl edebilir.
Türkçene hayran kaldım bu kadar güzel cümle olamaz bu bir.
Kendisini başka konuda kolay kolay hile kullanmadığını oyununun zevkini kaçırdığını ve sadece 1,2 oyunda kullandığını okudum.
Bence 7 saatte kendi yapamadığınız şeyi başkası da yapamaz düşüncesine girmeyin. Sizin Cyberpunk aldığınız bile muamma.

Ekran görüntüsü atar mısın? Böylece bir tartışmayı bitirmiş oluruz. Steam'den arkadaşmışsınız ya hani.

Edit denen bir şey var ya hani. Cümleyi editlemeden paylaşmışım. Anlaşılan buraya sadece sataşmak için gelmişsin. Ayrıca Cyberpunk almayan biri bile oyunun 7 saatte bitmeyeceğini akıl edebilir. Ama sanırsam sende bu eksik.
Edit? Edit sadece nokta ve büyük harf koyar. Sizde eksik olan şeyi bana eksik demeniz de ayrı bir komik.
Bu arada sizden beklemezdim. @Onur Altuğ Sever 56 dakika oynamışsınız sadece. :D :D
Hile imiş, kusura bakmayın.

Yapımcının oyunu test etsin diye verdiği adam bile 170 saatte bitirememişti. Helal olsun hocam.

Cyberpunk 2077 Achievements bu sitede tüm başarımlar var. Ben inanmadım doğrusu.
Edit? Edit sadece nokta ve büyük harf koyar. Sizde eksik olan şeyi bana eksik demeniz de ayrı bir komik.
Bu arada sizden beklemezdim. @Onur Altuğ Sever 56 dakika oynamışsınız sadece. :D :D
Hile imiş, kusura bakmayın.

Düzenle tuşunu gördün mü :D Bayağı "toxic" bir insansınız galiba. Steamden arkadaşım demiştiniz ne oldu? Demek ki bir şeyi savunmadan önce iyice bir bakmak lazımmış değil mi?

Nasıl bu kadar kesin konuşuyorsunuz? Nereden anladınız.

Steam'de gördüm.

Steam başarımlarını açmak için Steam Achievement Manager var, elbette oyunda hile kullanmadım. Daha başındayım, hilesiz bitireceğim.

-
Bu arada "başarım" yazınca sanırım kendimden bahsediyorum sananlar olmuş hatta cevap yazanların hemen hemen hepsi öyle algılamış. 😂

Son düzenleme:
Ekran görüntüsü atar mısın? Böylece bir tartışmayı bitirmiş oluruz. Steam'den arkadaşmışsınız ya hani.
Ekran Alıntısı.JPG

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı