Cyberpunk 2077 vs Assassin's Creed Valhalla vs Days Gone

A.c Odyssey'den bu seri aklımda mükemmel kalmış Valhalla ile bu seriyi batırmışlarsa çok büyük hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. O yüzden batırmışlarsa Valhalla'yı eleyebilirim.
Cyberpunk 2077'de indirim var galiba şimdi alabilirsiniz, ileride güncellemeler ile düzelebilir şu an sisteminiz ne? Days Gone da iyi oyundur ama ben bitirdim beğendim.

RX580 8 GB R5 2600X 8 GB RAM A320M Pro e anakart.
 
Başlıkta belirttiğim oyunlardan herhangi ikisini (veya birini) alıp birini elemem gerekiyor. Sizce hangisini elemeliyim? Veya bunları alma onun yerine şu oyunu al dediğiniz oyun var mı? Şimdiden belirteyim RDR2'ye sahibim teşekkürler.
Sıralamam söyle olsun:
1. A.C Odyssey
2. Death Stranding
3. Cyberpunk 2077
4. A.C Valhalla
 
Odyssey'i oynadıysanız Valhalla size çok da bir anlam ifade etmeyecektir, oynanış olarak çok bir farkları yok.
Hayır Odyssey Valhalla'dan çok farklı bir oyun. Görsellik, konu, hikaye, atmosfer anlamında çok daha farklı. Ayrıca Odyssey'in oynanış dinamikleri Valhalla'dan az da olsa farklı. Kimileri Valhalla'yı çok seviyor kimileriyse Odyssey'i. Ben Odyssey ciyim.
 
Yunan mitolojisi aşığıyım ama vikinglerde o kadar kötü değil. Odyssey gibi iyi işlemişse ben okeyim. Bana pek fark etmiyor Metin2'ye 10 yıldan fazla yıl gömen biri olarak kör topal her oyunu oynarım ben.
 
Hayır Odyssey Valhalla'dan çok farklı bir oyun. Görsellik, konu, hikaye, atmosfer anlamında çok daha farklı. Ayrıca Odyssey'in oynanış dinamikleri Valhalla'dan az da olsa farklı. Kimileri Valhalla'yı çok seviyor kimileriyse Odyssey'i. Ben Odyssey'ciyim.

Atmosfer olarak bir zahmet farklı olsun, birisi Akdeniz'de diğeri İskandinavya'da geçiyor, ben farklılık yok derken oynanışı kastediyorum bir de görev dizaynını.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı