Cyberpunk 2077 vs Assassin's Creed Valhalla vs Days Gone

Cyberpunk hakkında kötü yorum fazla yapılmadı şu an ilk tercihimi Cyberpunk'tan yana kullanayım mı?
 
Atmosfer olarak bir zahmet farklı olsun, birisi Akdeniz'de diğeri İskandinavya'da geçiyor, ben farklılık yok derken oynanışı kastediyorum bir de görev dizaynını.
Bütün A.C'lerin görev dizaynlari aynı zaten. Origins, Odyssey, Valhalla. Ve diğerleri de kendi aralarında benzerler. Valhalla, Odyssey'e göre oynanış anlamında biraz daha ağır bir oyun ama bu ağırlık RDR2 deki gibi değil bence hantal bir oyun.
Cyberpunk hakkında kötü yorum fazla yapılmadı şu an ilk tercihimi Cyberpunk'tan yana kullanayım mı?
Cyberpunk güzel bir oyun bence. Alınabilir. Ayrıca Death Stranding'i oynadın mı?
 
Bütün A.C'lerin görev dizaynlari aynı zaten. Origins, Odyssey, Valhalla. Ve diğerleri de kendi aralarında benzerler. Valhalla, Odyssey'de göre oynanış anlamında biraz daha ağır bir oyun ama bu ağırlık RDR2 deki gibi değil bence hantal bir oyun.
Şahsi olarak bana en çok suikastçilik hissiyatını veren oyun, Syndicate idi.
 
Bütün A.C'lerin görev dizaynlari aynı zaten. Origins, Odyssey, Valhalla. Ve diğerleri de kendi aralarında benzerler. Valhalla, Odyssey'e göre oynanış anlamında biraz daha ağır bir oyun ama bu ağırlık RDR2'deki gibi değil bence hantal bir oyun.

Cyberpunk güzel bir oyun bence. Alınabilir. Ayrıca Death Stranding'i oynadın mı?

Videosunu izledim bitirdim gerçekten beğendim hikayesi çok güzel.
 
Her birinin ciddi eksikleri bulunuyor.

CP 2077: Sunduğu evrenin hakkını tam olarak veremiyor. Hikaye bir miktar havada kalıyor. Farklı bir dünya sunuyor ama bazı klasik durumlara düşüyor. Görsellik üst seviye ama bazı özensizlikler göze çarpıyor.
AC Valhalla: Origins'le beraber başlayan değişimin üstüne pek bir şey koymuyor. Görsellik hoş, oyun akışkan, görev bolluğu var ama bir dolu şeyi sunup oyuncuyu da gereksiz boğuyor ki aynı durum Odyssey'de de vardı.
Days Gone: Hikaye tabanlı zombi oyunları içerisinde öncelikte duruyor. Lakin büyük bir yapı kurmasına rağmen kolaya kaçtığı yerler yok değil. Grafik açısından eksik bir yanı yok. Oynanışı da yine hoş.
 
Son düzenleme:
O zaman ben zaten videosunu da sevdiğim için ilk tercihimi Death Stranding'ten yana kullanıyorum geriye Steam'imde 140 TL kalıyor önerileriniz var mı bu paraya ne yapılabilir?
 

Geri
Yukarı