Cyberpunk 2077 vs Assassin's Creed Valhalla vs Days Gone

Şu fast Pay zımbırtısını biliyorsunuz değil mi @DraugRZ, bilmiyorsanız şu konuya bir bakın derim.
 
AC Odyssey oynadıysan Valhalla oynamak sana hiçbir şey katmaz. Leş gibi bir yapay zeka ve sadece sağ tıkladığımız bir savaş sistemi var. Onun yerine tekrardan Odyssey'i bitir daha iyi. Cyberpunk 2077 hikayesiyle gayet iyi bir oyun, öneririm. Days Gone için bir şey diyemeyeceğim.
 
Başlıkta belirttiğim oyunlardan herhangi ikisini (veya birini) alıp birini elemem gerekiyor. Sizce hangisini elemeliyim? Veya bunları alma onun yerine şu oyunu al dediğiniz oyun var mı? Şimdiden belirteyim RDR2'ye sahibim teşekkürler.

Kesinlikle Assassin's Creed Valhalla ve Days Gone almanı öneririm.
Cyberpunk bü bütçene alabileceğin son oyunlardan. Daha Mafia 1 DE, Horizon Zero Dawn, Death Stranding gibi oyunlar var. Daha da fazla oyun çıkar.

 
Odyssey ve originsten sonra valhalla biraz bayık kalıyor bence. Cyberpunk alınabilir hikayesi ve atmosferi cidden kaliteli. Days Gone'da başta bayık fakat oyun açılınca çok sarıyor aynı şeyleri yapmaktan keyif alıyosanız başı da iyi gelebilir.
 
Şu fast Pay zımbırtısını biliyorsunuz değil mi @DraugRZ, bilmiyorsanız şu konuya bir bakın derim.
arkadaşlar ben bu fırsatı değerlendirdim. Siz de yapın isterseniz. fastpay'in kendi steam sayfasında 10 ile 20 tl var ama yeşilyurt üzerinden alın.
 
Kuzenim Cyberpunk hediye etti geriye kaldı Days Gone ve Valhalla.
mail.jpg
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı