Cyberpunk 2077 vs Far Cry 5 fizikleri

Makaleler
1
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ubisoft oyunlarının fiziklerini yerin dibine gömerek biraz haksızlık yaptık sanırım.

Not: Oyunu karalamaya çalışmıyorum attığım video oyunların fizik karşılaştırması. Lütfen ona göre yorum yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:
CyberPunk zaten normalden baya bir erken çıktı çoğu şeyi toparlayamadılar ileride umrım düzeltirler zaten oyun motoru da yeni.

Cyberpunk 2077 bitmemiş bir oyun bana göre, 8 yıldır geliştiriliyor diyorlar fakat çoğu yerde 2-3 yıldır geliştiriliyor deniyor. Bence de 2-3 yılda geliştirildi bu oyun, ölüm tehditleri savuran geri kafalı oyuncular olmasaydı ve 1 sene daha geç çıksaydı da daha iyi bir oyun oynayasaydık ve gerek teknik hatalarla gerek optimizasyon hatalarıyla boğuşmasaydık keşke.

Far cry belli bir altyapı üzerine geliştirilen bi oyun adamlar deneyimli ve zaten kaçıncı oyunu ,
cyberpunk daha çıkmaması gerekiyormuş ama çıkmış bir oyun benim görüşüm.

Cyberpunk 2077 bitmemiş bir oyun bana göre, 8 yıldır geliştiriliyor diyorlar fakat çoğu yerde 2-3 yıldır geliştiriliyor deniyor. Bence de 2-3 yılda geliştirildi bu oyun, ölüm tehditleri savuran geri kafalı oyuncular olmasaydı ve 1 sene daha geç çıksaydı da daha iyi bir oyun oynayasaydık ve gerek teknik hatalarla gerek optimizasyon hatalarıyla boğuşmasaydık keşke.
Hocam CDPR bir şirket. Ölüm tehdidi savuran afedersin beyinsiz insanlara takılmamıştır.
Ayrıca 2-3 yıl diye bir şey yok hocam rivayettir o.
Artık gına geldi beklemekten adamlar da satışlar düşmesin diye çıkarttılar direkt beklentinin en yüksek olduğu dönemde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı