Cyberpunk 2077 vs God Of War

ıssızadam95

Hectopat
Arkadaşlar Cyberpunk 124,50 TL'ye indi sizce bu fiyatın altını görür mü? God Of War etail'de kod ile 171 TL'ye geliyor. İki oyundan hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cyberpunk 124 TL'den aşağı daha da düşeceğini sanmam. Genellikle o fiyat bandına düşüyor ve paylaşımlı hesap almayı düşünüyor musunuz? Paylaşımlı hesap almayı düşünüyorsanız iki oyunun da paylaşımlı hesabını alaraktan da oynayabilirsiniz.

God of War hikaye olarak kendine çok bağlıyor yani film izler gibi oturup saatlerce oynamak istiyorsan GoW ancak hikayeyi bitirince oyunda yapacak hiçbir şey kalmıyor. Uzun soluklu bir oyun istiyorsan Cyberpunk 2077'yi seçmelisin. Hikaye dışında bile etrafta gezip oynayabilirsin.

Ben Cyberpunk 2077 tercih ederim. Hikaye olarak da daha çok seviyorum. Birden fazla oynanış vs. God of War'u da seviyorum elbette ama kesinlikle Cyberpunk 2077 öneririm. Özellikle God of War'un iskandinav mitolojisinde geçmesi önceki oyunlardan sonra canımı sıkmıştı. Cyberpunk 2077 daha iyi bir tercih olur bence. Modlama imkanı vs. de var.

Cyberpunk'da iyi oyun fakat GoW seviyesinde kesinlikle değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı