Cyberpunk 2077'a çok önem veriyor musunuz?

Çıktı Oyun.png

Ne ağlaması ya, toz o toz...

Bu oyunlara devrimsel proje demek ne kadar mantikli?
Bir şeyin devrimsel olması için illa gerçek anlamında devrim ya da çok aşırı faydalı bir şey beklemek gerekmiyor ki. Biz bugün yemeği çatal, kaşık ve bıçakla yiyoruz mesela, yarın bir gün birileri çıkıp bunu tamamen değiştirip bir icatla başka bir yöntemin yolunu açarsa o da devrimsel bir iş olur. :D

Daha önce denenmemiş şeyler bir oyunda denenmişse o da devrimsel bir proje olur ama bu oyunda denenmemiş bir şeyler olup olmadığını bilmiyorum. Benim için alelade bir oyun, bu hype trenine 7 yıldır binmiyorum. Belki de oyun öyle bir mekanik ya da hikaye işleyişi getiriyordur ki bundan sonra bir sürü oyun bunu kopyalayacaktır mesela, bu durumda bu oyun da "kendi alanında" devrimsel bir proje olur.

Bir şeyin devrimsel olması için illa gerçek anlamında devrim ya da çok aşırı faydalı bir şey beklemek gerekmiyor ki. Biz bugün yemeği çatal, kaşık ve bıçakla yiyoruz mesela, yarın bir gün birileri çıkıp bunu tamamen değiştirip bir icatla başka bir yöntemin yolunu açarsa o da devrimsel bir iş olur. :D

Daha önce denenmemiş şeyler bir oyunda denenmişse o da devrimsel bir proje olur ama bu oyunda denenmemiş bir şeyler olup olmadığını bilmiyorum. Benim için alelade bir oyun, bu hype trenine 7 yıldır binmiyorum. Belki de oyun öyle bir mekanik ya da hikaye işleyişi getiriyordur ki bundan sonra bir sürü oyun bunu kopyalayacaktır mesela, bu durumda bu oyun da devrimsel bir proje olur.
Bayıldım bu yoruma...

100 saat ne ya, ben en az 9 kere bitirmeyi düşünüyorum.

Ha...? Anlamadım ne dediğinizi burada. Beynimde çökme mi oluştu acaba yoksa siz yapılmaması gereken bir şey mi dediniz?
Oyunların hayatınıza hiçbir etkisi yok. Fazla değer yüklemeyin.

İtirazım var. Senin mantığın kusurlu. Oyunları sadece oyun olarak görmemelisin.

Oyunu hevesle bekleyip indirdim ama giremiyorum Steam'de play tuşuna basıyorum çalışıyor diyor daire dönüyor sonra hiçbir şey yokmuş gibi gene play tuşu geliyor oyun moyun açılmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı