Cyberpunk 2077'dan 20 dakika oynanış videosu

Sizce Cyberpunk 2077 beklentinizi karşılayacak mı?

• Oy verenlerin toplamı
    42
Beklediğimden daha iyi çıktı, sürüş mekaniği konusu kişiden kişiye göre değişir bana çok güzel geldi. Zaten bu oyunun amacı sürüş mekaniğine dayalı değil, illa ki ileride düzelecektir. Artık bu oyunun kötü olmayacağına adım gibi eminim, yılın oyunu seçileceğine de eminim. Hazır olun
Bu arada o kadar korkmayın beyler, sistem gereksinimi öyle sanıldığı gibi olmayacak. 1080P 30 FPS için dahi RX 460 gibi bir kart fazlasıyla yetecektir, tabii orta-yüksek ayar için RX 580 ve üstü isteyebilir ki çok normal.

Araba mekanikleri berbat geldi. Öyle bir fizik, dönüş yok yani. Hız - ses ilişkisini de becerememişler. Umarım buna ayar çekerler çünkü araba mekaniği önemlidir böyle oyunlarda.

Bir de sehir yasıyor sanki ama yasayan olu gibi. Etraf hem canlı gozukuyor hem de tamamen bos gozukuyor.

Bu oyun için yeni ekran kartı alıcağım. Kasımda çıkması iyi oldu sıkışmadan alırım.

Oyun RPG türü olmasına rağmen bana ağır geldi. RPG severler için çok güzel bir oyun deneyimi sunacağından eminim. Ama başka beklentilerle satın alanların hayal kırıklığına uğrayacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Silah tutuşu grafik felan çok eski kalmış.

Araba sürüş mekanikleri Ubisoft'un elinden çıkma gibi, silahla düşmana vurduğun zamanki hissiyat yok. Radyodaki müzikler güzel geldi. Bir de keşke TR'de satılacak diskli versiyonda GoG yerine Steam aktivasyon kodu çıksın, öyle olursa Steam'dekini iade edeceğim. Bir de 3. defa ertelenmemesi, tıpkı Dying Light 2 ve Masquearde 2 gibi.

Oyun için açıklanmış resmi sistem gereksinimleri var mı? Optimizasyon ve bazı beta testleri henüz bitmedi diye biliyorum.

9 Haziran 2020 tarihli bu yazıya göre kesin bir şey yok.

@Odin the Son of Borr bir dahaki sunumlarda muhakkak açıklarlar. İnşallah erteleme bahaneleri olan optimizasyon ve çevre düzenlemeleri Witcher 3'ten daha güzel olur, yoksa boşu boşuna ertelemiş olurlar. Optimizasyonu RDR 2 gibi bir facia olmasın da Benim kanaatimce İ56. nesil veya R3 1200, RX 460 veya GTX 960 olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…